Aarteita Kellarista Ma 11.2. klo 18:00 - 20:00

Mikä on sielu? Mitä on usko? Entä ihmisarvo? Miksi eläimet puhuvat Raamatussa? Onko hyveistä hyötyä nykypäivänä? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin etsitään tänä talvena vastauksia Savonlinnan Kulttuurikellarissa kirkkoherra Sammeli Juntusen sekä mielenkiintoisten vieraiden kanssa. Aarteita kellarista –luentosarja avaa ikuisia teemoja korkkiruuvina Raamattu ja kirkon traditio. Kuusiosainen luentosarja alkaa 21.1. ja jatkuu 25.2. asti.

Teologian tohtori Sammeli Juntunen on työskennellyt 17 vuoden ajan tutkijana ja luennoitsijana Helsingin yliopiston systemaattisen teologian laitoksella opettaen mm. teologian perusteita fukseille. Luentojen aiheet on valittu seurakuntalaisilta saatujen ideoiden joukosta ja sisältö sopii yhtä hyvin seurakunnan aktiivisille jäsenille kuin niille, jotka haluavat sivistää itseään ja perehtyä teologian peruskysymyksiin ja kirkon traditioon. Tilaisuuteen voi tulla pistäytymään tai jäädä koko illaksi. Keskustelujen lomassa kuullaan musiikkia ja illan päätteeksi juodaan yhdessä iltakahvit ja -teet.

Aarteita kellarista –luentosarjan järjestävät yhteistyössä Savonlinnan seurakunta, Savonlinnan helluntaiseurakunta ja Loisto Savonlinna.

Teemat
21.1. klo 18 Sielu
28.1. klo 18 Ihmisarvo
4.2. klo 18 Uskomisen sietämätön vaikeus
18.2. klo 18 Raamatun puhuvat eläimet
11.2. klo 18 Kuolemansynti
25.2. klo 18 Hyveet

Lisätiedot

Tapahtuman sijainti
Savonlinnan Kulttuurikellari
Olavinkatu 34, 57100, Savonlinna
Järjestäjä
Savonlinnna seurakunta, Savonlinnan helluntaiseurakunta, Loisto Savonlinna
Ilmoittautumistiedot
Ei ilmoitettuja tietoja
Lipunmyyntitiedot
Vapaa pääsy