Esteratsastuskilpailu Sarin Tallilla La 13.5. klo 10:00 - 16:00

Tervetuloa Itä-Savon Urheiluratsastajat ry:n ja Ratsastuskoulu Sarin Tallin järjestämiin 2-tason esteratsastuskilpailuihin Savonlinnaan Ratsastuskoulu Sarin Tallille 13.5.2017.

Kilpailu on Mahdollisuuksien Hevonen juhlakilpailu. Tapahtumassa juhlitaan 100-vuotiasta Suomea ja suomenhevosen 110-vuotista taivalta järjestämällä Suomenhevosille oma kilpailuluokka 80cm estekorkeudella. Luokan voittaja saa kunniapalkinnoksi palkintoloimen. Kilpailukutsu on julkaistu kilpailupalvelussa!

Kilpailussa ratsastetaan TalentCup aluekarsinta esteratsastuksessa. TalentCup on Suomen Ratsastajainliiton valtakunnallinen poni- ja junioriratsastajien kilpailu. Junioreiden kilpailu aloitettiin jo vuonna 1978 ja aiempina vuosina tämä cup on kulkenut muun muassa nimellä Villivarsa-cup ja Hevoshullu Powercup. Karsintakilpailussa ratkotaan edustajat valtakunnalliseen Talent Cup-finaaliin Ypäjälle.

Tervetuloa kilpailemaan tai viettämään jännittävää kilpailupäivää koko perheen voimin, tapahtumaan on yleisöllä vapaa pääsy! Kilpailupaikalla on myös Keppihevosratsukoille oma esterata vapaassa käytössä koko päivän. Kilpailupaikalla on monipuolinen kisakahvio! Kahviossa on myynnissä virvokkeita, leivonnaisia ja yhteistyökumppanimme Subway Savonlinnan valmistamia subeja!