Harmony Sisters – Hymyillen La 10.3. klo 13:00 - 15:00

Harmony Sisters – Hymyillen musiikkinäytelmä on kertomus kolmesta sisaresta, jotka valloittivat laulullaan ihmisten sydämet, niin Suomessa kuin maailmalla.

Kotkalaisten sisarusten, Vera, Maire ja Raija Valtosen muodostama Harmony Sisters oli maamme ensimmäinen naislauluyhtye. Musiikillisen pohjansa he saivat Pelastusarmeijan esityksistä. Kansainväliseen musiikkiin, ikivihreisiin melodioihin ja glamour ajan esiintymistyyliin he tutustuivat kotkalaisissa elokuvateattereissa amerikkalaisia äänielokuvia seuraamalla.
Tutustuminen kapellimestari George de Godzinskyyn sai heidät laajentamaan ohjelmistoaan. Sota-aikana sisarukset esiintyivät niin sotasairaaloissa kuin Päämajan viihdytyskiertueilla. Sodan aikana yhtye vieraili myös Saksassa nimellä Geschwister Waltonen. Sodan jälkeen sisarukset muuttivat Ruotsiin. He levyttivät yhä myös Suomessa mm. Olavi Virran kanssa.

Esityksessä kuullaan monia Harmony Sistersin rakastetuimpia tulkintoja. Näytelmän on kirjoittanut Arto Nieminen ja Teatterimyllylle sen on ohjannut ja sovittanut Ritva Söderström.

Lippujen ennakkomyynti on alkanut. Liput 12 €, nouda omasi Cafe Enonkoskesta. Huomaa Enonkosken oman näytöksen edullisempi hinta (norm. 19 €)

Lisätiedot

Tapahtuman sijainti
Enonkosken liikuntatalo
Pirttiniementie 4, 58175, Enonkoski
Järjestäjä
Teatterimylly
Ilmoittautumistiedot
Ei ilmoitettuja tietoja
Lipunmyyntitiedot
Liput 12 €. Ennakkomyynti: Cafe Enonkoski.