Il mondo di Karri- Karri Luhtala ja Elisabetta Antonini Pe 16.11. klo 19:30 - 23:30

Il Mondo di Karri solistinaan Elisabetta Antonini!

Palkittu ja ympäri Eurooppaa kansainvälisten artistien kanssa kiertävä jazzpianisti Karri Luhtala saapuu jälleen Hotelli Punkaharjuun jazzkvartettinsa kanssa.

Juuri kolmannen levynsä julkaissut, osin Roomassa ja osin Hyvinkäällä asuva Karri tuo mukanaan roomalaisen jazzsolistin Elisabetta Antoninin.

Elisabetta Antonini on intohimoinen ja syvällinen tulkitsija, joka on palkittu mm. Best New Talent 2014 -tittelillä Top Jazz Magazine Awardsissa. Hän on esiintynyt eri kokoonpanoissa ympäri maailmaa, ja onkin tuttu näky Euroopan jazz-festivaaleilla ja konserteissa.

Karri ja Elisabetta esittävät Hotelli Punkaharjulla tunnettuja jazzklassikoita sekä myös omia sävellyksiänsä. Osansa saa myös Karrin uusi Equilibria-levy, joka on rehellinen minäkuva Karrin elämästä – tasapainoilua kahden maan välillä, ajatuksia hänen elämäntavastaan ja luomisvoimastaan.

Equilibria-levyn voi ostaa omakseen Hotelli Punkaharjun konsertista.

Ennen konserttia nautitaan kolmen ruokalajin italialainen illallinen, jota varten keittiömestarimme haki inspiraatiota Italiasta asti.

Liput:

Italialainen jazzillallinen ja konsertti 68e

Konsertti ja viini ja juusto -paketti 38e

Illallinen alkaa klo 19.30, olethan ajoissa paikalla. Juusto ja viini -paketti tarjoillaan klo 21.45, konsertti alkaa klo 22.00.

Lisätiedot ja varaukset:
015-511 311
welcome@hotellipunkaharju.fi

Lisätiedot

Tapahtuman sijainti
Hotelli Punkaharju
Punkaharjun Harjutie 596, 58450, Punkaharju
Järjestäjä
Hotelli Punkaharju
Ilmoittautumistiedot
welcome@hotellipunkaharju.fi, P. + 358 15 511 311
Lipunmyyntitiedot
Ei ilmoitettua lipunmyyntitietoa.