Itkisitkö Onnesta? To 8.11. klo 19:00 - 22:00

Leavings-Orkesteri plays Leevi And The Leavings solisteina Jouni Hynynen, Siiri Nordin & Jarkko Martikainen

Gösta Sundqvistin kunniakasta uraa ja musiikillista perintöä ollaan juhlistettu kuluvana vuonna loppuunmyydyissä saleissa Gösta In Memoriam -konserteissa ympäri Suomea.

Yleisön pyynnöstä huippusuosittuja konsertteja jatketaan Itkisitkö Onnesta? -kiertueen muodossa, ja Leevi And The Leavingsin rakastetuimpia kappaleita tullaan kuulemaan jatkossakin alkuperäisen yhtyeen esittäminä. Leevi And The Leavings -muusikot Risto Paananen (basso), Juha Karastie (mandoliini ja kitara) ja Niklas Nylund (rummut) jatkavat syksyllä konsertteja vierailevien solistien Jouni Hynysen, Siiri Nordinin ja Jarkko Martikaisen kanssa. Lisäksi kokoonpanossa koskettimia soittaa Janne Teuronen ja taustalaulajana toimii Tiia Teuronen.

Itkisitkö Onnesta? -kiertueen konsertteihin on lisätty yleisön toiveet huomioiden lisää suomalaisia koskettaneita Leavings-kappaleita. Leevi And The Leavings ei Gösta Sundqvistin aikana tehnyt yhtään julkista keikkaa, joten alkuperäisen kokoonpanon esiintymisille upeine solisteineen on nyt selkeää tilausta.

Luola Events tuo tämän elämyksen Punkaharjulle yhteistyössä Fullsteamin kanssa torstaina 8.11.

Lipunmyynti tapahtumaan käynnissä. Tapahtuma on K-18. Showtime klo 19. Konsertissa on väliaika.

Lisätiedot

Tapahtuman sijainti
Luola Events
Tuunaansaarentie 3, 58450, Punkaharju
Järjestäjä
Luola Events, Matkailukeskus Harjun Portti, Keiku Ry
Ilmoittautumistiedot
Ei ilmoitettuja tietoja
Lipunmyyntitiedot
Liput alk. 40 €, parven numeroidut istumapaikat ostettavissa Lippu.fi kautta, Harjun Portilta ja Keikun toimistolta rajallinen määrä permantolippuja ostettavissa
Osta liput
www.lippu.fi