J. Karjalainen Olavinlinnassa Su 6.8. klo 18:00 - 20:30

J. Karjalainen Olavinlinnassa – kesäkiertueen huipennus!

Suomalaisen rytmimusiikin ikoni J. Karjalainen villitsee festivaaliyleisönsä missä ikinä kulkeekin. Kesäkiertueen päätöskeikka tehdään juhlavasti Olavinlinnassa Oopperajuhlien vaihtaessa vapaalle 6.8.2017 klo 18.

Koko Suomen tähdeksi J. Karjalainen on noussut tarttuvilla kappaleilla ja ainutlaatuisella muuntautumiskyvyllään. Ensimmäinen kollektiiviseen alitajuntaamme tatuoitu kappale oli Kolme Cowboyta. Sitä seurasivat seuraavalla levyllä Ankkurinappi ja Sankarit. Doris julkaistiin vuonna 1985. Siitä lähtenyt hittiputki on pituudessaan ja laadukkuudessaan hämmentävä: Sekaisin, Mies jolle ei koskaan tapahdu mitään, Telepatiaa, Villejä lupiineja, Missä se Väinö on?, Laura Häkkisen silmät, Verinen mies, Mennyt mies, Meripihkahuone, Stinde Binde ja monet muut hienot laulut ovat kiinteä osa suomalaista äänimaisemaa.
J. Karjalaisen kesäkiertueen päätös on osa Oopperajuhlien kesän päätösviikonloppua, jonka aikana aariat vaihtuvat suomirokin kovimpiin nimiin. Lipunmyynti on nyt auki, varaa oma paikkasi ainutlaatuisesta Olavinlinnan konsertista, jonka miljööstä tähti itsekin syttyi!

Konsertissa on väliaika.