J. Karjalainen Olavinlinnassa Su 6.8. klo 18:00 - 20:30

J. Karjalainen Olavinlinnassa – kesäkiertueen huipennus!

Suomalaisen rytmimusiikin ikoni J. Karjalainen villitsee festivaaliyleisönsä missä ikinä kulkeekin. Kesäkiertueen päätöskeikka tehdään juhlavasti Olavinlinnassa Oopperajuhlien vaihtaessa vapaalle 6.8.2017 klo 18.

Koko Suomen tähdeksi J. Karjalainen on noussut tarttuvilla kappaleilla ja ainutlaatuisella muuntautumiskyvyllään. Ensimmäinen kollektiiviseen alitajuntaamme tatuoitu kappale oli Kolme Cowboyta. Sitä seurasivat seuraavalla levyllä Ankkurinappi ja Sankarit. Doris julkaistiin vuonna 1985. Siitä lähtenyt hittiputki on pituudessaan ja laadukkuudessaan hämmentävä: Sekaisin, Mies jolle ei koskaan tapahdu mitään, Telepatiaa, Villejä lupiineja, Missä se Väinö on?, Laura Häkkisen silmät, Verinen mies, Mennyt mies, Meripihkahuone, Stinde Binde ja monet muut hienot laulut ovat kiinteä osa suomalaista äänimaisemaa.
J. Karjalaisen kesäkiertueen päätös on osa Oopperajuhlien kesän päätösviikonloppua, jonka aikana aariat vaihtuvat suomirokin kovimpiin nimiin. Lipunmyynti on nyt auki, varaa oma paikkasi ainutlaatuisesta Olavinlinnan konsertista, jonka miljööstä tähti itsekin syttyi!

Konsertissa on väliaika.

Lisätiedot

Tapahtuman sijainti
Olavinlinna
Olavinlinna, 57130, Savonlinna
Järjestäjä
Savonlinnan Oopperajuhlat
Ilmoittautumistiedot
Ei ilmoitettuja tietoja
Lipunmyyntitiedot
Lippupiste
Puhelinpalvelu 0600 900 900 (1,98 €/min + pvm/mpm), avoinna ma-la klo 9-21, su 10-18
Lippupisteen myyntipisteet, ks. lista www.lippu.fi/myyntipisteet
Verkkokauppa www.lippu.fi
Osta liput
www.oopperajuhlat.fi