Kouluratsastuskilpailu Sarin Tallilla Ylihuomenna klo 09:00 - 16:00

Tervetuloa Itä-Savon Urheiluratsastajat ry:n ja Ratsastuskoulu Sarin Tallin järjestämiin 2-tason kouluratsastuskilpailuihin Savonlinnaan Ratsastuskoulu Sarin Tallille 27.5.2017.

Kilpailu on Mahdollisuuksien Hevonen juhlakilpailu. Tapahtumassa juhlitaan 100-vuotiasta Suomea ja suomenhevosen 110-vuotista taivalta järjestämällä Suomenhevosille oma kilpailuluokka Helppo B tasolla. Luokan voittaja saa kunniapalkinnoksi palkintoloimen. Kilpailukutsut on julkaistu kilpailupalvelussa.

Kilpailussa ratsastetaan Talent Cup aluekarsinta kouluratsastuksessa. Talent Cup on Suomen Ratsastajainliiton valtakunnallinen poni- ja junioriratsastajien kilpailu. Junioreiden kilpailu aloitettiin jo vuonna 1978 ja aiempina vuosina tämä cup on kulkenut muun muassa nimellä Villivarsa-cup ja Hevoshullu Powercup. Karsintakilpailussa ratkotaan edustajat valtakunnalliseen Talent Cup-finaaliin Ypäjälle.

Tervetuloa kilpailemaan ja viettämään jännittävää kilpailupäivää koko perheen voimin, tapahtumaan on yleisöllä vapaa pääsy! Kilpailupaikalla on myös Keppihevosratsukoille oma esterata vapaassa käytössä koko päivän. Kilpailupaikalla on monipuolinen kisakahvio! Kahviossa on myynnissä virvokkeita, leivonnaisia ja yhteistyökumppanimme Subway Savonlinnan valmistamia subeja!