LUMOTTU LINNA -Uuden nukketeatterin ja esitystaiteen festivaali 29.6. - 2.7.

ELÄMYKSELLISET TILAT ja NYKYNUKKETEATTERI kohtaavat LUMOTTU LINNA -FESTIVAALILLA Savonlinnassa.

Kolmatta kertaa järjestettävä kansainvälinen nukketeatterifestivaali järjestetään Olavinlinnan tunnelmallisissa tornihuoneissa ja Lossirannassa 29.6.-2.7.2017.

Festivaalilla tullaan näkemään esityksiä ja työpajoja maineikkaalta KREPSKO Theatre Groupilta(FIN/CZ), Purjeveneteatteri Joutavalta Ruuhelta(FIN), Karolina Sadowskalta(POL), Ishmael Falkelta(FIN), Sandrina Lindgreniltä(FIN) ja Haiharan nukketeatterilta(FIN).

Ohjelmistossa on esityksiä ja työpajoja lapsille ja aikuisille. Kesän 2017 festivaalilla huomioidaan myös perheet ja perheen pienimmät! Alle 7v. ovat tervetulleita seuraamaan Olavinlinnan ohjelmistoa ilmaiseksi! Olavinlinnan päiväesityksien ja työpajojen jälkeen on yleisöllä mahdollisuus osallistua veloituksetta mm. opastetulle linnakierrokselle Olavinlinnassa!

Tarkemmat tiedot ja ohjelmisto :
www.lumottusaari.wixsite.com/festivaali

Festivaali toteutetaan yhteistyössä Kansallismuseon ja Olavinlinnan kanssa. Festivaalia tukee Taiteen edistämiskeskus ja Suomen Kulttuurirahaston Etelä-Savon rahasto. Festivaali on osana Suomi 100v. juhlavuoden ohjelmaa.

Purjeveneteatteri Joutava Ruuhi saapuu ensi kertaa purjehtien Savonlinnaan! Viikon matkanteon jälkeen ankkuroidaan Lappeenrannasta saapuva Joutava Ruuhi Lossirannan laituriin, jossa hupsu klovnimiehistö kapteeneineen esittää näytelmän: Tyvenestä kerran!

Koko perheen näytelmä kertoo Tyyne-klovnista, joka haluaa purjehtia ja Kapteenista, joka tietää miten asiat on aina tehty. Runollinen ja hilpeä satu siitä kuinka pysähtymisestä voi alkaa uusi matka.

Tyvenestä kerran / ohj. Satu Kivistö
Lossirannan laiturissa, Aino Acktén Puistotiellä
La 1.7. klo 13.00 & 18.00
Su 2.7. klo 13.00

Varaa paikkasi ihmeiden äärelle! Tervetuloa Savonlinnaan!