Opera Festival Rocks! La 5.8. klo 18:00 - 21:30

Amorphis-Stratovarius-Stam1na

Oopperajuhlat vaihtaa vapaalle juhlakauden viimeisenä viikonloppuna. Aariat vaihtuvat heviriffeihin kolmen kovanluokan Suomi-bändin lauantai-illassa. Luvassa on unohtumaton kokemus sekä yleisölle että muusikoille. Festivaali jo sinänsä! Samaa mieltä ovat illan tähtiartistit:

” Stam1na goes korkeakulttuuri! Saamme suuren kunnian soittaa osana Savonlinnan Oopperajuhlia kesän suloisessa loppupäässä. Olavinlinna ei tule meidän pikku bändi-illan jälkeen olemaan entisellään ja vaikea kuvitella miten Stam1nan voisi kokea tätä erikoisemmalla venuella” – Stam1na, Antti ”Hyrde” Hyyrynen, kitara, laulu

"Stratovariuksen musiikissa on useissakin biiseissä vaikutteita klassisesta musiikista. Mikä onkaan hienompaa, kuin päästä soittamaan Oopperajuhlille powermetallia, vieläpä oikean linnan sisälle!”
– Stratovarius, Timo Kotipelto, laulu

”Amorphiksella onkin jo esiintymiskokemusta Oopperajuhlilla muutaman vuoden takaa. Edellisen kerran ilmeni joitakin ennakkoluuloja siitä, miten tällainen rokkimeininki tuollaisessa paikassa oikein toimii. Se oli kuitenkin hieno kokemus, teatraalinen ja jopa soundimaailma toimi erittäin hyvin kivisistä seinistä huolimatta. Myös bäkkärin pienestä kivikäytävästä lavalle kyyryssä siirtyminen oli ikimuistoinen kokemus. Ajatus siitä, että samalla tavalla ne oopperan isot staratkin ovat lavalle ryömineet, nauratti. Odotamme jälleen innolla tätä erikoisiltaa oopperamaailmassa."
– Amorphis, Tomi Joutsen, laulu

Konsertissa on kaksi väliaikaa.

Lisätiedot

Tapahtuman sijainti
Olavinlinna
Olavinlinna, 57130, Savonlinna
Järjestäjä
Savonlinnan Oopperajuhlat
Ilmoittautumistiedot
Ei ilmoitettuja tietoja
Lipunmyyntitiedot
Lippupiste
Puhelinpalvelu 0600 900 900 (1,98 €/min + pvm/mpm), avoinna ma-la klo 9-21, su 10-18
Lippupisteen myyntipisteet, ks. lista www.lippu.fi/myyntipisteet
Verkkokauppa www.lippu.fi
Osta liput
www.oopperajuhlat.fi