Pako linnasta 28. ja 29.11. 28.11. - 29.11.

28.-29.11. Olavinlinnassa on nähtävillä Luminous valotaidekokonaisuus, joka kiertää ympäri Suomea itsenäisyyden juhlavuoden kunniaksi.

Kerää oma 2-4 henkilön tiimi ja lähde ottamaan selvää, onko teistä pakenemaan Olavinlinnasta! Pako linnasta sopii mainiosti kaveriporukoille tai esim. työpaikan virkistyspäivän ohjelmaksi.

Tiimissä pitää olla vähintään yksi täysi-ikäinen henkilö. Osallistujien suositusalaikäraja on 12 vuotta. Matkan varrella olevat tehtävät ja kirjallisen materiaalin tulkinta vaativat aikuisia avuksi. Pukeutuminen sään mukaisesti ja kävelyyn sopivat jalkineet. Omat taskulamput mukaan.

Pako linnasta tapahtumaan voi osallistua 28.11. ja 29.11. klo 13-19. Viimeinen lähtö tasan klo 17. Jokaisella tiimillä on seikkailun onnistuneeseen suorittamiseen aikaa kaksi tuntia aloituksesta.

* Ilmoittaudu tästä Linkki Linkki 28.11. tapahtumaan.
* Ilmoittaudu tästä Linkki Linkki 29.11. tapahtumaan.

Olavinlinna on avoinna molempina päiviä myös klo 10-13, opastetut kierrokset tasatunnein suomeksi.

Tutustu Savonlinnan joulunavausviikonlopun tarjontaan: Linkki Linkki

Lisätiedot

Tapahtuman sijainti
Olavinlinna
Olavinlinna, 57130, Savonlinna
Järjestäjä
Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Kansallismuseon, Olavinlinnan ja Fenix Ohjelmapalvelut Oy:n kanssa.
Ilmoittautumistiedot
Ei ilmoitettuja tietoja
Lipunmyyntitiedot
Pääsymaksut: 18 € / aikuinen ja 12-17 -vuotiaat 16 € / lapsi. Pääsymaksut maksetaan Olavinlinnan museokaupassa, jonka jälkeen tiimi saa kirjalliset ja suulliset ohjeet. Tiimin aloitusaika merkitään lähdössä tiimikorttiin
Osta liput
www.kansallismuseo.fi