Raskasta Joulua Huomenna klo 19:00 - 22:00

Raskasta Joulua 2018 -kiertueen paikkakuntakohtaiset solistit on julkaistu!

Valtavaan suosioon noussut Raskasta joulua -kiertue alkaa tänä vuonna Lahdesta marraskuun 16. päivä. Liki kolmekymmentä konserttia sisältävä kiertue huipentuu Helsingistä 20.12. lähtevään Raskasta joulua -risteilyyn. Kiertueen liput ovat nyt myynnissä osoitteessa: www.raskastajoulua.com

Savonlinnan liput: Linkki Linkki

Savonlinnassa solisteina nähdään JP Leppäluoto, Tony Kakko, Antony Parviainen ja Kimmo Blom.

Valtavaan suosioon nousseen kiertueen tähtinä kuullaan tänä vuonna mm. Deep Purplen ja Black Sabbathin riveistä tuttua Glenn Hughesia, Twisted Sister -solisti Dee Snideria, Rainbow'n ja Deep Purplen laulajana toiminutta Joe Lynn Turneria sekä Tarja Turusta ja Marco Hietalaa. Lahdesta marraskuun puolessa välissä käynnistyvälle kiertueelle on helteisestä kesästä huolimatta myyty jo yli 35 000 lippua.

Jo neljättätoista kertaa järjestettävä Raskasta joulua -kiertue käynnistyy tänä vuonna Lahdesta 16. päivä marraskuuta. Tuttuun tapaan kiertueella nähdään ja kuullaan kovatasoinen joukko niin kotimaisia kuin kansainvälisiäkin metalli- ja rocklaulajia. Tänä vuonna raskaalla kädellä sovitettuja joululauluja ovat tulkitsemassa mm. kansainvälistä menestystä nauttiva sinfonisen metallin pioneeri Tarja Turunen, Nightwishin basisti-laulaja ja Tarot-yhtyeen laulaja Marco Hietala, Sonata Arctican keulamies Tony Kakko sekä Suburban Tribestä ja Kyyriasta tutuksi tullut Ville Tuomi. Kansainvälisen tuulahduksen tuovat Deep Purplen kokoonpanossa 1970-luvulla vaikuttanut sekä sittemmin mm. Black Sabbathin riveihin lukeutunut Glenn Hughes, Twisted Sister -solisti Dee Snider, Rainbow’n ja Deep Purplen riveistä tuttu Joe Lynn Turner sekä Amaranthe-solisti Elize Ryd. Katso liki kolmekymmentä keikkaa sisältävän kiertueen kaikki päivämäärät ja paikkakunnat solisteineen alta. Kiertueen liput ovat myynnissä – ja niitä on helteisestä kesästä huolimatta myyty jo yli 35 000 kappaletta.

Viime vuonna kiertue sisälsi kaksikymmentäviisi konserttia, joista suurin osa oli loppuunmyytyjä. Lippuja kiertueelle myytiin yhteensä liki 70 000 kappaletta. Lisäksi konsertin tv-taltiointi tavoitti joulun aikaan yli miljoona ihmistä. Raskasta Joulua -kiertue onkin vakiinnuttanut paikkansa koko kansan uutena jouluperinteenä. Konsepti sai alkunsa kitaristi Erkka Korhosen ideasta ja ensimmäiset Raskasta Joulua -keikat soitettiin vuonna 2004. Vuosi vuodelta suositummaksi nousseen kiertueen solisteina on nähty tunnettuja koti- ja ulkomaisia metalli- ja rocklaulajia esittämässä joululauluja raskaasti sovitettuina versioina. Massiiviseen joulushow’hun kuuluu vaikuttavia projisointeja, runsaasti pyrotekniikkaa ja näyttävä valoshow.

***

Huom – alkuperäisestä infosta poiketene Raskasta Joulua -konsertti pidetään Savonlinnasalissa.

Lisätiedot

Tapahtuman sijainti
Savonlinnasali
Kylpylaitoksentie 4, 57130, Savonlinna
Järjestäjä
RH Entertainment
Ilmoittautumistiedot
Ei ilmoitettuja tietoja
Lipunmyyntitiedot
Liput 39,90-59,90€
Osta liput
www.ticketmaster.fi