Satujen ja tarinoiden viikko 16.10. - 22.10.

Wirtaamolla syksyinen viikko 42 on täynnä satuja ja tarinoita.

Viikolla päiväkoti- ja koululaisryhmät pääsevät seikkalemaan satujen maailmassa ja osallistumaan sadutukseen sekä tarinoiden tekemiseen muovailemisen ja nukketeatterin kautta.

Lasten lauantaina 21.10. klo 10-15 Wirtaamon satumaailma avaa ovensa kaikille saduista innostuneille. Satumaailman torilla on kauppa ja kahvila sekä nukketeatteri. Roolivaaterekistä voi valita ylleen vaikka prinsessan tai lohikäärmeen asun. Kasvomaalauksenkin saa halutessaan. Isossa pomppualtaassa saa hyppiä ja kellotella patjoilla pehmoeläinten kaverina. Jännitystä haluaville on Kummastuskellarissa pikkuisen pelottavaa. Nukketeatteri- ja muovailupisteet kutsuvat tekemään satuja ihan itse. Tyttöduo Wiljatar laulattaa lapsia ja muutakin yllätysohjelmaa on luvassa.

Satuja aikuisille -päivänä, sunnuntaina 22.10. klo 11-16, pääsevät aikuisetkin sukeltamaan satujen ja tarinoiden maailmaan. Helena Nuutinen vie halukkaat mukanaan sisäisen viisauden lähteille lempeästi ohjatulla meditatiivisella mielen sisäisellä matkalla. Hän pitää myös aikuisten satutuokion, jossa saat nauttia
satujen ja tarinoiden ikivanhasta viisaudesta sekä kristallikulhon, rummun ja chimesin ihmeellisestä soinnista.
Tuula Ruuskanen kertoo miten Lumikin, Ruususen ja Tuhkimon sitten kävikään… Tyttöduo Wiljatar esittää pieniä suuria tarinoita elämästä.
Katriina Kaijan Luovuuspajassa etsitään kuvataiteen keinoin sisäistä sankaria.
Myös aikuisille on roolivaatteita ja oma meikkaus/-kampauspiste, jossa voi tuumailla mitä tarinaa itselleen itsestään kertoo: Onko se totta vai tarua? Jos tarina on karua, voisiko se muuttua?

Launantain ja sunnuntain tarkempi ohjelma ilmestyy ensi viikolla! Tapahtuma pajoineen on kävijöille ilmainen.

Tervetuloa sukeltamaan satuun!

Lisätiedot

Tapahtuman sijainti
Wirtaamo (ent. Luontokeskus Oskari)
Ohitustie 7, 58900, Rantasalmi
Järjestäjä
Virtaa Rantasalmelle -hanke
Ilmoittautumistiedot
Ei ilmoitettuja tietoja
Lipunmyyntitiedot
Vapaa sisäänpääsy