Tanssimix! -Show-, street-, jazz- & nykytanssiviikonloppu 18.1. - 20.1.

Tanssiviikonloppuna tutustutaan eri tanssilajeihin ja niiden perusteisiin. Tunneilla harjoitellaan tanssilajeille tyypillistä tekniikkaa sekä harjoitellaan erilaisia tanssisarjoja. Kurssi sopii niin aloittelijoille kuin myös jo vähän pidempään harrastaneille 15 -ikävuodesta ylöspäin aikuisille.

Jazz on iloinen ja vauhdikas tanssilaji, jossa on vaikutteita afrikkalaisesta tanssista, nykytanssista, baletista ja musikaalitanssista. Jazztanssissa korostuu liikkeen ja musiikin rytmitys sekä vauhdikkaat askelkuviot. Jazz on pirteä ja haasteellinen laji jossa takuulla nousee hiki pintaan ja hymy huulille.

Nykytanssi on monipuolinen taide- ja liikuntamuoto joka yhdistelee erilaisia tanssityylejä ja -tekniikoita. Nykytanssissa korostuu oman kehon hallinta ja ergonominen tapa liikkua. Liikkeen kokonaisvaltaisuus ja rentous sekä painovoiman ja tasojen käyttö (lattiataso – hypyt) on tyypillistä nykytanssille.

Street dance on yläkäsite, joka kattaa kaikki katutanssilajit mm. hiphop, break, house. Street dance ei siis ole varsinaisesti tanssilaji vaan kokoelma erilaisista katutanssilajeista.Street dancelle on tyypillistä vartalon isolaatioliikkeet, käsi- ja jalkakoordinaatiot, rytmin vaihdokset sekä erilaiset askelkuviot. Street –tunnit ovat täynnä asennetta ja energiaa.

Showtanssi on energinen ja monipuolinen tanssilaji, jossa yhdistellään jazzia, discoa, nykytanssia, katutansseja ym. Showtanssissa korostuu tanssin lisäksi vahva eläytyminen sekä näyttävät ja tarinankerronnalliset koreografiat. Tunneilla tanssitaan uusimpien listahittien tahtiin.

Ohjaajana ihana Emilia Palmroos.

Tulossa myös lapsille suunnattu tanssiviikonloppu!

Katso ohjelma ja ilmoittaudu www.tanhuvaara.fi

Lisätiedot

Tapahtuman sijainti
Tanhuvaaran Urheiluopisto
Moinsalmentie 1042, 57230, Savonlinna
Järjestäjä
Tanhuvaaran Urheiluopisto
Ilmoittautumistiedot
www.tanhuvaara.fi
Lipunmyyntitiedot
179,00 €/henkilö
hintaan sisältyy ohjattu ohjelma, majoitus 2-3 hengen huoneessa täysihoidolla + vapaa kuntosalin ja kylpylän käyttö yleisövuoroaikoina.
1hh-lisä 70,00 e