Yötön yö Linnansaaressa -opastettu melontaretki, sopii perheille 11.7. - 12.7.

Yötön yö Linnansaaressa – takuulähtö 11-12.7.2018!

****

Yötön yö Linnansaaressa on koko perheen täyden palvelun melontaretki Linnansaaren kansallispuistoon. Oppaina toimivat koulutetut kielitaitoiset paikallisoppaat, joilla on vuosien kokemus opastamisesta ja melonnasta alueella.

Retkelle lähdetään Oravin kanavakylästä, josta suuntaamme suoraan kansallispuiston sokkeloiseen saaristoon. Melontareitti mutkittelee kauniissa järvimaisemassa keskellä kauneinta Saimaata, saapuen lopulta Linnansaareen. Yön vietämme hirsiaitoissa Linnansaaressa, kansallispuiston pääsaarella, jossa voit myös tutustua luontopolkuihin sekä museotorppaan ja kaskialueisiin. Aitassa yövyt mukavasti ja opas valmistaa kaikki ateriat sekä lämmittää illaksi rantasaunan. Hyvin nukutun yön jälkeen jatkamme retkeä syvemmälle kansallispuistoon ja todellisille norppavesille. Hyvällä onnella saatamme nähdä myös alueen kuuluisimman asukkaan saimaannorpan! Melontaretken ja luonnossa nautitun erälounaan jälkeen palaamme Oraviin.

Luontokokemusten lisäksi osallistujille tarjotaan paikallisia herkkuja, paikallisten kala- ja riistaherkkujen muodossa.

* Retken kesto: 2 päivää, 1 yö.
* Vaikeustaso: Retkelle osallistuminen ei vaadi aikaisempaa melontakokemusta, normaali peruskunto riittää. Soveltuu hyvin myös lapsiperheille.
* Ryhmän koko: 4-7 henkilöä/1 opas, 8-12 henkilöä/2 opasta.
* Lähtö- ja paluupaikka: Oravi
* Majoituspaikka: Sammakkoniemen leirintäalue, hirsiaitat
* Päiväohjelmat/reitin kuvaus: Melontareitti kulkee Linnansaaren kansallipuiston sokkeloisessa saaristossa. Etapit määräytyvät vallitsevien sääolosuhteiden mukaan ja opas johdattaa ryhmän turvallisinta reittiä myöten. Aikaisempaa melontakokemusta ei tarvita.
* Saatavuus: takuulähtö 11-12.7.2018, (muulloin tilauksesta kesä-elokuussa.)
* Varusteet: Hintaan sisältyy kajakkikalusto (kaksikko/ yksikkö), käsineet ja jalkineet sekä makuupussit. Osallistujat huolehtivat itse muusta henkilökohtaisesta varustuksestaan. Ota mukaan vaihtovaatteita, saunapyyhe, hattu/ aurinkolasit, sadevaatteet, aurinkorasva, juomapullo, henkilökohtaiset hygieniatarvikkeet. Retkeily- ja ensiapuvarustus kulkee oppaan mukana.

***

Hinta: 208 € /hlö, lapset alle 12 v. -50 %.
Verkkokaupassa varausmaksu 100€/ hlö, 50€/ lapsi.

Loppusumman voit maksaa saapuessasi Oraviin. Retki toteutetaan, kun lähtijöitä on min. 4 henkilöä. Mikäli retki ei toteudu palautamme varausmaksun 100%.

Hinta sisältää: tarvittavat melonta- ja retkeilyvarusteet, kuivapussit, pelastusliivit, oppaan palvelut sekä ruoat (illallinen, aamiainen, lounas, juomavettä).

Palvelukielet: suomi, englanti, ruotsi.

Lisätiedot

Tapahtuman sijainti
Oravi, Linnansaari
Kiramontie 27, 58130, Oravi
Järjestäjä
SaimaaHoliday Oravi
Ilmoittautumistiedot
Varaa paikkasi retkelle ennakkoon
Lipunmyyntitiedot
Ei ilmoitettua lipunmyyntitietoa.
Osta liput
store.oravivillage.com