Savonlinnan iltaelämä

#saimaamoments

Savonlinnan iltaelämä koostuu monipuolisesta tarjonnasta, jota useat ravintolat, baarit, yökerhot ja tapahtumat värittävät.  Savonlinnan seudulla löytyy monta mukavaa iltaravintolaa, joissa järjestetään tansseja sekä karaokea. Uniikki tunnelmansa on esimerkiksi Hotel & Spa Resort Järvisydämen ”Savon Suurimassa Wiinikellarissa” järjestettävissä tapahtumissa ja bändi-illoissa. Savonlinnan keskustan ravintolat sopivat rentoon illanviettoon, yökerhoissa ja orkesteritansseissa tanssikansa pääsee puolestaan rytmien vietäväksi. Oluen ystävät löytävät myös varmasti Savonlinnasta mieluisan olutravintolan, hyviä vaihtoehtoja ovat esimerkiksi Panimoravintola Huvila tai Olutravintola Sillansuu. (Kuva: Savon Mafia/Happytime baari)

Kesällä Savonlinnan ravintolat avaavat terassinsa. Lämpimänä kesäiltana Savonlinnassa voi kokea tuulahduksen keskieurooppalaista iltaelämää. Kesäisin Savonlinnan seudulla järjestetään myös perinteisiä lavatansseja.

Savonlinnan illassa voit nauttia monipuolisesta elävästä musiikista. Kesäisin Huvila järjestää ulkoilmakonsertteja, joissa on esiintynyt Suomen kärkiartisteja, kuten savonlinnalaislähtöinen Lipsaset, Jukka Poika, Arttu Wiskari ja Tuure Kilpeläinen. Monessa ravintolassa elävää musiikkia on tarjolla ympäri vuoden.

Konsertit ja keikat

Tämän viikon konsertit ja keikat alla. Katso kaikki musiikkitapahtumat tapahtumakalenterista!

Baarit ja pubit

Yökerhot

Kesäterassit

Suosittelemme lisäksi