Savonlinnan joulunavaus

Savonlinnan seudun joulunavausviikonloppu on koko perheen yhteinen juhla. Nähtävää ja koettavaa löytyy vauvasta vaariin läpi koko viikonlopun. Tule tekemään jouluisia ostoksia ja nauttimaan pikkukaupungin kiireettömästä tunnelmasta.

Joulunavauksesta alkaa Savonlinnan seudun joulunaika, joka jatkuu aina tammikuulle saakka!

Joulun odotus aloitetaan perjantaina 23.11. Punkaharjulla perinteisen Jouluraitin merkeissä. Luvassa myös pikkujoulutunnelmaa sekä teatteria.

Lauantaina 24.11. joulusesongin alkamista juhlistetaan puolestaan keskikaupungilla ja Wanhassa Savonlinnassa. Sään salliessa järjestetään erityinen joulunavausristeily, jonne itse joulupukkikin on kutsuttu! Wanhan Savonlinnan ihanat putiikit ja kaupat ovat avoinna ja tarjolla on monipuolista ohjelmaa koko perheelle – mm. talutusratsastusta perheen pienimmille. Hieman vanhemmat voivat kokeilla pakenemista Olavinlinnasta. Illan ohjelmassa myös laadukasta kulttuuritarjontaa.

Sunnuntaina 25.11. Riihisaaressa järjestetään seminaari Joel Lehtosesta ja Lustossa voit katsoa Oma maa -elokuvan – molemmissa lisäksi mielenkiintoisia näyttelyitä. Tai vietä ilta teatterin parissa.

Tervetuloa nauttimaan pikkukaupungin idyllisestä joulunavauksesta!

Joulukaupungissa tapahtuu pe 23.11.

Joulukaupungissa tapahtuu 24.11.

Joulukaupungissa tapahtuu su 25.11.

Suosittelemme lisäksi