Kesäloma Saimaalla

#saimaamoments

Savonlinnan seudulla riittää mukavaa kesätekemistä koko perheelle sekä muille kaupunki- ja luontomatkailijoille! Voit ulkoilla ja nauttia puhtaasta järviluonnosta ja kierrellä seudun nähtävyyksiä ja käyntikohteita. Erilaisia aktiviteetteja on myös jokaiseen makuun ja risteily Saimaalla on taatusti elämys! Laajasta tapahtumatarjonnasta löydät varmasti omasi. (Kuva: Matti Kykkänen)

Ask The Locals!

Askarruttaako mieltäsi jokin Savonlinnan seutuun tai matkailuun liittyvä kysymys tai haluaisitko vain ruparella paikallisten kanssa?

Ask The Locals Savonlinna -ryhmässä voit sen tehdä! Liity ryhmään ja postaa kysymykseesi – paikalliset vastaavat ja antavat omat vinkkinsä onnistuneeseen lomaan Savonlinnan seudulla! Nappaa paikallisten parhaat matkavinkit!

Tutustu Savonlinnan lomaseutuun

Saimaa ja luonto hurmaa!

Etsi edullisia bussi- ja junamatkoja Savonlinaan

Matkeisari.fi-hintavertailupalvelusta löydät edulliset juna- ja bussiliput. Palvelu etsii linja-autojen sekä junien aikataulut ja hinnat. Mukana palvelussa ovat suurimmat kaukoliikenteen juna- ja bussiyhtiöt: VR, Matkahuolto, Onnibus, Savonlinja, Pohjolan Liikenne ja Pori Express.

Kysyttävää?

Askarruttaapa mieltäsi iso tai pieni asia tai tahdot vinkit loman varaukseen niin ota rohkeasti yhteyttä, autamme mielellämme!