Hemmottele itseäsi ja kumppaniasi

Loma aikuiseen makuun

Loma kahden kesken on hitaita aamuja, rentoutumista luonnon äärellä ja mukavaa tekemistä, yhdessä. Kenties myös kulttuuria Savonlinnan Oopperajuhlilla sekä nauttimista kesäpäivistä- ja illoista sisävesiristeilyillä? Kuva: Savonlinnan Oopperajuhlat.

Savonlinna ja lähiseutu tarjoavat täydellisen kahdenkeskisen loman järvimaisemissa, luonnon keskellä tai palveluiden ja tapahtumien keskiössä. Seudun suosituin kesätapahtuma Savonlinnan Oopperajuhlat tuo oopperavieraita niin kotimaasta kuin ulkomailtakin. Kesä 2018 on täydellisen romanttinen oopperakesä!

Tutustukaa yhdessä alueen upeisiin historiallisiin kohteisiin, vierailkaa taidegallerioissa sekä vaihtuvissa näyttelyissä. Nauttikaa päivä- tai iltaristeilyllä Saimaan maisemista ja aaltojen liplatuksesta. Tapahtumakävijöille seudullamme on useita mielenkiintoisia tapahtumia ja kulinaristeille herkullista lähiruokaa.

Savonlinnan seudun uniikki luonto tarjoaa jo itsessään elämyksiä. Seutumme kaksi kansallispuistoa: Kolovesi ja Linnansaari tarjoavat elämysmatkailijoille mahdollisuuksia niin omatoimiseen retkeilyyn kuin opastettuihin ohjelmapalveluihin. Oletteko jo bonganneet sympaattisen Saimaannorpan, yhden maailman harvinaisimmista hylkeistä?

Majoittumiseen lähialueella on mainioita vaihtoehtoja mökkeilystä kylpylälomailuun sekä kattaviin hotellipaketteihin. Järvikylpyläloma Hotel & Spa Järvisydämessä on nautinnollinen rentoutumishetki kesään. Tutustu myös lomailuun Tanhuvaarassa.  Punkaharjun upeissa kansallismaisemissa yhteinen loma sujuu luontomaisemissa Kruunupuistossa. Savonlinnassa ja lähiseudulla on myös useita erilaisia mökkejä vuokrattavana vesistön äärellä. Tutustu mökkilomaan Loikansaaressa Saimaan saaristossa tai Villa Vuorelaan Suurjärven rannalla. Lisää Savonlinnan ja lähiseudun majoituskohteita löydät täältä.

Tervetuloa nauttimaan laatuajasta seudullemme!

Inspiroidu!

Yhteisiä elämyksiä Saimaalla

Takuulla paikallista

Kiireetöntä yhdessäoloa

Kohteet kartalla

Kysyttävää? Ole yhteydessä!

100 syytä matkailla Suomessa

Kesäloma Savonlinnan seudulla