Kylpylät Savonlinnan seudulla

#saimaamoments

Tule viettämään rentouttava kylpyläloma Saimaan rannoille Savonlinnan seudulle! Valittavanasi on eri vaihtoehtoaja ja erilaisia palveluita sen mukaan, mitä lomaltasi haluat. Kaikille kohteille yhteistä on upea järviluonto sekä hyvä palvelu.

Aktiivinen liikkuja suuntaa Tanhuvaaran Sport Resortiin, joka tarjoaa mahdollisuuden harrastaa monipuolisesti niin sisä kuin ulkolajea vuoden ympäri. Perinteistä kylpyläkokemusta etsivälle Spahotel Casino Savonlinnan keskustassa luonnon äärellä sekä Kruunupuisto Punkaharjun kansallismaisemissa tarjoavat upeat puitteet rentouttavaan lomaan.

Keväällä avautuva Järvikylpylä Linnansaaren kansallispuiston kupeessa tarjoaa uudenlaisen suomalaisen järvihyvinvointikokemuksen! Kylpylän kaikki rakennusmateriaalit ovat luonnonläheisiä: Saimaan järvivettä, luonnonkiveä ja 500 vuotta vanhoja uppotukkeja. Järvikylpylän DaySpassa rentoudut erilaisten hoitojen parissa ja joogaparvella voit kokeilla Aerial Yogaa (ilmajoogaa), Seasonal joogaa tai Physio Pilatesta.

Tule rentoutumaan lyhyelle tai pidemmälle kylpylälomalle joko yksin, kaksi tai perheen kanssa. Uimaan kylpylöihin voi tulla myös kertalipulla. (Kuva: Hotel & Spa Resort Järvisydän/Järvikylpylä)

Kylpylälomalle Saimaan rannalle

Katso myös