Lomalle kahdestaan

#saimaamoments

Pariskunnille Savonlinna on hieno lomakohde – kanoottiin mahtuu hyvin kaksi. Missä tahtoisitte majoittua – Savonlinnan hotellissa, kaupunkiasunnossa vai sopisiko piilopirtiksi vuokramökki järven rannalta? Rohkeimmat aktiivilomailijat yöpyvät luonnossa melontareitin varrella. Kun tahdotte lähteä lomalle kahdestaan – Savonlinna ja lähiseutu tarjoavat useita mielenkiintoisia aktiviteetteja, viihdettä, kulttuuria ja nähtävyyksiä.

Saimaan seudun luonnossa pariskuntien on rauhaisaa viettää aikaa kahden kesken. Patikoiminen luontoreiteillä, melonta tai retkiluistelu on rakkaan kanssa mukavaa ja rauhallista. Tai miltä kuulostaisi romanttinen souturetki Saimaan leppeillä aalloilla ja picnic rantakalliolla auringonlaskussa? Jos pidät veneilystä, kannattaa Savonlinnan seudulle saapua myös omalla moottoriveneellä – veneellä liikkuminen seudulla paikasta toiseen onnistuu hyvin ja vesiltä käsin näet Saimaan upeimmat maisemat.

Savonlinnan ravintoloista ja kahviloista löytyy tunnelmallisia pikkupaikkoja, joissa voitte syödä illallista tai juoda aamukahvia kenenkään häiritsemättä. Vaihtoehtoisesti voitte valmistaa omalla vuokramökillä ruoat itse kalastetuista kaloista sekä metsän antimista. Torilta saat kesäaikaan myös maittavat lähiseudun tuottajien kalat ja juurekset mukaasi.

Savonlinna on hieno kaupunki kahdelle tehdä omia kävelyretkiä. Aivan kaupungin vieressä sijaitseva Sulosaari on kuin kätkössä oleva helmi. Saarelle kuljetaan puista kävelysiltaa pitkin, ja siellä on erinomaisen kauniita paikkoja piknikille sekä ihastuttava kesäaikaan toimiva lettukahvila. Uuden upean rinnakkaisväylän myötä Savonlinnan kaupungin pääsee näppärästi ja turvallisesti kiertämään kävelyteitä pitkin. Myös pyöräily seudulla onnistuu hyvin, kaupan päälle saatte henkeäsalpaavan kauniit maisemat.

Hae yrityksiä ja tuotteita