Tarjoukset

Elämysloma kahdelle Maisemasviitissä Järvisydämessä

Hinnat alkaen 260.00 € / vuorokausi

Loma Hotel & Spa Resort Järvisydämen upeassa maisemasviitissä on elämys! Koe valon kaikki muodot, kesäinen yötön yö, ukkosmyrsky, tähtitaivas tai täysikuu.

Maisemasviittimme sijaitsevat Järvisydämen ykköspaikalla Järvikylpylää vastapäätä. Isoista lämmitetyistä maisemaikkunoista avautuu maisema kohti Saimaata ja Linnansaaren kansallispuistoa.

Hinta: 325 €/yö

Maisemasviitin hintaan sisältyy:
* majoitus kahdelle
* sisäänpääsy Järvikylpylään
* aamiaiset

Tekemistä ja kokemista

Kesällä Järvisydämessä nautitaan sinisestä Saimaasta ja luontoretkistä Linnansaaren kansallispuistoon. Pulahda raikkaaseen Saimaaseen, kuuntele aaltojen liplatusta ja nauti valoisista öistä. Luontoaktiviteettien lomassa on mukava rentoutua kallioon louhitussa Järvikylpylässä. Järvisydämen ravintolat tarjoavat maukkaita lähiruokia historiallisessa miljöössä.

Erilaisia luontoretkiä ja hyvinvointitunteja (mm. SUP-lautailu, jooga) järjestetään päivittäin takuulähtöinä (lisämaksusta, varaukset edellisenä päivänä).

Järvisydän sijaitsee Saimaan rannalla Linnansaaren kansallispuiston kupeessa. Järvisydämessä piikatyttöset ja renkipojat tarjoilevat vieraille elämyksiä ympäri vuoden majoituksineen, syöminkeineen, saunoineen ja luonto-ohjelmineen kaikkineen. Talon ja suvun historiaa on kirjattu jo vuodesta 1658 saakka, joten tarinaa riittää kerrottavaksi useammallekin päivälle!

Lisätiedot

Hinnat alkaen
260.00 € / vuorokausi
Aukioloajat
Avoinna ympäri vuoden.