Tarjoukset

Keskustan aktiviteetit perheille ja kaveriporukoille

Hinnat alkaen 2.00 € / hlö

Vietä kiva kesäpäivä Savonlinnan keskustassa pelaillen ja kisaillen monipuolisten aktiviteettien parissa!

Voit osallistua aktiviteetteihin kertamaksulla tai ostaa edullisen päivälipun 25 €/hlö. Päivälippu sisältää pomppulinnan ja minigolfin rajattoman käytön, Olavinkadun pelitilan käytön (mm. lautapelejä) sekä rajattoman määrän Megazone-pelejä!

Megazone ja Escaperoom Olavinkadulla

Olavinkadun varresta löydät Megazone -laserammuntapelin sekä kaksi eri Pakohuonetta (Escaperoom).

* Megazone hauska ja jännittävä sisätiloissa pelattava laserpeli, joka sopii lähes jokaiselle. Pelialueena toimii labyrinttimainen, UV-valoin varustettu kaupunkitaistelurata, jossa pelaajat keräävät pisteitä ampumalla vastutajien tukikohtiin sekä liiveihin. Pelin suositusikäraja on 7 vuotta, mutta pienemmätkin pärjäävät hyvin vanhempien opastuksella.

Hinta:
– 1 peli 10 €
– 2 peräkkäistä peliä 17 €
– 3 peräkkäistä peliä 23 €

* Escaperoom on todellinen tosielämän seikkailupeli. Porukkasi lukitaan huoneeseen ja teillä on 60 minuuttia aikaa päästä sieltä ulos ratkaisemalla erilaisia pulmia ja tehtäviä. Peli vaatii valppautta, loogista päättelykyä sekä yhteistyötä. Huoneessa ei ole pelottavia elementtejä.

Hinta:
– 20 €/hlö

Aktiviteettipuisto Puistokadulla

Lähellä Panimoravintola Huvilaa pääset pelaamaan minigolfia sekä paintball -tarkkuusammuntapeliä. Rämäpäille suosittelemme pyörimistä zorb-pallossa ja perheen pienimmille hain pään muotoista pomppulinnaa!

Hinta:
-Minigolf 8 €
– Pomppulinna kertamaksu 2 € tai päivälippu 5 €
– Paintball 5 €
– Zorb 5 €
– Kelluntalaite neljälle 20 €/h

Opastetut retket Savonlinnassa ja lähiseudulla

Acitivty Maker järjestää tilauksesta erilaisia retkiä ja opastuksia sekä Savonlinnan keskustassa että muualla seudulla (esim. retket Linnansaaren kansallispuistoon tai Punkaharjulle. Retket sisältävät kuljetukset).

Kysy rohkeasti lisää – tehdään yhdessä teille ikimuistoinen lomapäivä!

Lisätiedot

Hinnat alkaen
2.00 € / hlö
Aukioloajat
Elokuun loppuun.

Muuta Activity Maker:n sisältöä