Tarjoukset

Luola Events – keikat maailmankuulussa kalliosalissa

Hinnat alkaen 22.00 € / hlö

Punkaharjun Tuunaansaaren maailmankuulu luolasto heräsi eloon kesäkuussa 2018. Luolaston 1000 hengen Kalliosali-konserttialueella, entisen taidekeskuksen tiloissa, järjestetään jatkossa korkeatasoista musiikki- ja tapahtumatoimintaa ympäri vuoden Luola Events -nimellä. 2018 syksyllä luolassa nähdään Suomen eturivin artisteja, kuten mm. Anssi Kela ja Elastinen.

Luola on myös oiva pikkujoulujen pitopaikka, sillä Luolassa alkaa tilausravintolatoiminta 17.11. Kuningasidean keikan yhteydessä, jossa permannolle myydään illalliskortit pikkujoulupöytineen!

Tulevat tapahtumat:

* 27.10. Elastinen
* 8.11. Leavings-Orkesteri plays Leevi And The Leavings solisteina Jouni Hynynen, Siiri Nordin & Jarkko Martikainen
* 17.11. Kuningasidea ja Jouni Aslak & Nousukauden lapset
* 1.12. Anssi Kela

LUOLA EVENTS

Luola Events on kahden savonlinnalaisen matkailu- ja tapahtuma-alan toimijan kunnianhimoinen projekti (Matkailukeskus Harjun Portti & Keiku Ry), joka tuo luolaston tiloihin ympärivuotisesti musiikki- ja kulttuuritapahtumia.

MAJOITUS & SAAPUMINEN

Matkailukeskus Harjun Portilla yli 35 saunallista mökkiä ja loma-asuntoa Tuunaansaaren lomakylässä, ensimmäiset mökit vain parin sadan metrin päässä luolaston sisäänkäynniltä. Saapuminen alueelle on myös äärimmäisen helppoa, sillä Retretin junapysäkki sijaitsee 70 m päässä sisäänkäynniltä. Katso majoitusvaihtoehdot: www.harjunportti.fi

Lisätiedot

Hinnat alkaen
22.00 € / hlö