Tarjoukset

Luola Events – keikat maailmankuulussa kalliosalissa

Hinnat alkaen 22.00 € / hlö

Punkaharjun Tuunaansaaren maailmankuulu luolasto herää eloon kesäkuussa 2018. Luolaston Kalliosali-konserttialueesta on allekirjoitettu huhtikuussa 2018 vuokrasopimus, jonka myötä luolastossa, entisen taidekeskuksen tiloissa, tullaan järjestämään yksinoikeudella tapahtumatoimintaa Luola Events -nimellä.

Tulevat tapahtumat:

* 24.8. Virve Rosti
* 27.10. Elastinen
* 17.11. Kuningasidea ja Jouni Aslak & Nousukauden lapset
* 1.12. Anssi Kela

LUOLA EVENTS

Luola Events on kahden savonlinnalaisen matkailu- ja tapahtuma-alan toimijan kunnianhimoinen projekti (Matkailukeskus Harjun Portti & Keiku Ry), joka tuo luolaston tiloihin ympärivuotisesti musiikki- ja kulttuuritapahtumia. Ensimmäisenä tilaisuutena Kalliosalissa järjestään lauantaina 16.6.2018 Käkipäivät-kesänavauksen iltakonsertti, pääesiintyjänä jo 25 vuotta Suomen kovimpaan musiikin kärkikastiin kuulunut yhtye Egotrippi.

Luolaston Kalliosali on täysin uniikki konserttisali syvällä maan sisällä. Toiminnan aloitusvaiheessa Luola Events keskittyy operoimaan Kalliosalissa ja sen välittömässä läheisyydessä, keskittyen musiikkitapahtumiin ja niiden aikaiseen anniskelumyyntiin. Kalliosaliin ja sen ympäristöön on haettu 1 000 asiakaspaikkaa.

MAJOITUS & SAAPUMINEN

Matkailukeskus Harjun Portilla yli 35 saunallista mökkiä ja loma-asuntoa Tuunaansaaren lomakylässä, ensimmäiset mökit vain parin sadan metrin päässä luolaston sisäänkäynniltä. Saapuminen alueelle on myös äärimmäisen helppoa, sillä Retretin junapysäkki sijaitsee 70 m päässä sisäänkäynniltä. Katso majoitusvaihtoehdot: www.harjunportti.fi

*****

Tule viettämään kavereiden kanssa tapahtumarikasta lomaa Saimaalle – katso vinkit!

Lisätiedot

Hinnat alkaen
22.00 € / hlö