Tarjoukset

Pääsiäistarjous Oravin huvilalle!

Voimassa: 18.4.-22.4.2019.

Oravin huvilat (7kpl) sijaitsevat rauhallisella Saimaan rannalla, kävelymatkan päässä Oravin kylän palveluista. Jokaisella huvilalla on oma rauhallinen ranta ja saunasta pulahdat raikkaaseen Saimaaseen ympäri vuoden.

Korkeatasoisesta huvilasta löytyy neljä makuuhuonetta, täysin varusteltu keittiö, tilava olohuone ja erillinen iso saunaosasto järvinäkymällä. Oma ranta, laituri, soutuvene, tulipaikka ja tilava terassi löytyvät myös jokaiselta huvilalta. Pääsiäisen aktiviteetteihin kuuluu retkiluistelu, hiihto, jääkellunta ja talvikalastus (säävarauksella). Opastettuja aktiviteetteja löytyy runsaasti aina saunayogasta crossnature -treeniin ja vauhdikkaisiin moottorikelkkasafareihin. Pilkille ja hiihtämään pääset suoraan huvilan rannasta! Pääsiäisenä huvilalla rentoudutaan, saunotaan ja syödään hyvin, kyläkaupaltamme löytyy pöytään mm. pääsiäisen lammasherkkuja!

Oravin kylältä löydät kyläkaupan, Ravintola Ruukinrannan, vuokraamon, talvivaellusreitin lähtöpaikan ja kesäisin Thai PopUp makasiinin ja reittiveneen Linnansaareen. Vastaanotto sijaitsee Oravin kylällä, samassa rakennuksessa kaupan ja ravintolan kanssa.

Pääsiäistarjous:

4 yötä 650€/ 10 hlö (norm. 850€)

3 yötä 550€/ 10 hlö (norm. 700€)
Hinnat sis. liinavaatteet, pyyhkeet, takkapuut ja loppusiivous.

Lisätiedot

Esteettömyys
Esteetön liikkuminen, Pysäköinti, WC

Muuta SaimaaHoliday Oravi:n sisältöä