Lomalla lasten ehdoilla

Elämyksiä lapsille ja vanhemmille

Iloista lomatekemistä sekä laatuaikaa koko perheen kesken Saimaalla. Savonlinnan pikkukaupunki on juuri sopivan kokoinen perheen lomakohteeksi: monenlaista tekemistä riittää, mutta kaikki on lähellä. Seudulla teet helposti päiväretkiä luonto- ja käyntikohteisiin tai vietät mukavan päivän keskustassa risteilyjen ja muiden aktiviteettien parissa.

Lapsiperheille löytyy useita mielenkiintoisia käyntikohteita, kuten aina jännittävä keskiaikainen Olavinlinna sekä monenlaista puuhaa aina vesipuistosta ratsastukseen ja laserseikkailuun. Tule viettämään yhteistä laatuaikaa ja nauttimaan Saimaan tarjoamista elämyksistä.

Pikku Kakkosen leikkipuistossa ja uimarannalla hellepäivä vierähtää hetkessä ja keskustasta löydät jännittävän laser-ammuntapelin sekä muut aktiviteetit. Risteily Saimaalla on koko perheen yhteinen elämys, samoin kun paikallisen herkun, lörtsyn, nauttiminen vilkkaalla torilla. Nälkä taittuu maukkaasti ja terveellisesti keskustan uudistetussa kahvila Katriannassa. Koko perhettä kiinnostavia käyntikohteita ovat aina jännittävä keskiaikainen Olavinlinna ja viereisen Riihisaaren museolaivat sekä Lusto Punkaharjulla.

Luonnossa liikkuminen on lapselle elämys! Miksi ette lähtisi opastetulle norpparetkelle tai melontaretkelle Linnansaaren kansallispuistoon? Omatoimiretkeilijät voivat vuokrata varusteet ja suunnata Saimaan sokkeloiseen saaristoon. Vuokravälineitä on tarjolla myös Savonlinnan keskustassa Kasinonsaaren rannasta, josta pääsee helposti piipahtamaan viereiseen Sulosaareen vaikka piknikille. Perhemajoitusta on tarjolla ihan vieressä Vuorilinnassa.

Mökkiloma Saimaalla rentouttaa koko perhettä. Rannalta tai soutuveneestä on kiva uittaa mato-onkea ja ympäröivä luonto tarjoaa ihmetyksen aiheita. Savonlinnan keskustassakin riittää monenlaista puuhaa ja luonto on pikkukaupungissa aina lähellä. Liikunnallista lomaa kaipaavat suuntaavat Tanhuvaaraan sporttilomalle, jossa voitte omatoimisesti pelata esimerkiksi beach volleyta tai sulkapalloa – tai suunnata luontoretkelle lähimetsään.

Tule viettämään perheen yhteistä aikaa sekä kokemaan elämyksiä Saimaalle!

Inspiroidu!

Elämyksiä koko perheelle

Nauti hyvästä ruoasta yhdessä perheen kesken

Majoitu ja lomaile mukavasti

Kohteet kartalla

Kysyttävää? Ole yhteydessä!

100 syytä matkailla Suomessa

Kesäloma Savonlinnan seudulla