Savonlinnan seudun ruokaravintolat

#saimaamoments

Savonlinnan ravintoloiden erikoisuudet ovat Saimaan kalat ja puhdas lähiruoka. Missään maailmassa ei voi saada muikkuja tuoreempana kuin Savonlinnan seudulla! Aamulla pyydetyt kalat ovat jo lounasaikaan lautasella. Useat ruokaravintolat tarjoavat makuelämyksiä Savonlinnan seudulla.

Puruveden muikun maine ja laatu perustuvat puhtaaseen elinympäristöön. Puruveden kirkas vesi tuottaa korkealaatuista ravintoa kaloille ja varmistaa kaksinkertaisen D-vitamiinipitoisuuden ja puolet pehmeämmän ruodon verrattuna muista vesistöistä pyydettyihin muikkuihin.

Puhtaan ja paikallisen ruoan lisäksi savonlinnalaiset panostavat hyvään palveluun ja tunnelmaan. Illallinen keskiaikaisessa Olavinlinnassa on hieno kokemus. Samaten savo-karjalainen pitopöytä leppoisassa maaseutuympäristössä maatalon emännän valmistamana on unohtumaton elämys.

Paikallisten herkkujen lisäksi Savonlinnasta löytyy myös kansainvälisten keittiöiden antimia, muikkuaterian vastapainoksi voit välillä käydä vaikka kiinalaisessa ravintolassa. Kaiken kaikkiaan Savonlinnan seudulla on useita tasokkaita ravintoloita, joista löydät varmasti oman suosikkisi.

Suosittelemme!

Savonlinnalaisia herkkuja

Ravintolat

Katso myös