Aalto Store (Ostokset, Muoti)

Aalto Store – valikoidut tuotemerkit vapaa-aikaasi

Aalto Store on vuonna 2013 perustetun savonlinnalaisen perheyrityksen Saimaan Lumo Oy:n vapaa-ajan vaatteita tarjoava lifestylekauppa. Kesäisin löydät meidät Savonlinnan Kauppatorin kulmalta ja talvella palvelemme lomalaisia Levin Keskuskujalla. Verkkokauppamme www.aaltostore.fi palvelee asiakkaistamme ympäri vuoden.

Aalto Store on syntynyt rakkaudesta mukavaan ja laadukkaaseen vapaa-ajan viettoon – niin pohjoisen lumisilla rinteillä kuin Saimaan aalloilla. Hyvä vapaa-aika syntyy monista tekijöistä – yksi niistä on mukava, tilanteeseen sopiva, rento ja yksilöllinen pukeutuminen.

Valikoimistamme löydät vapaa-ajan laatumerkkien parhaita paloja. Aalto Store tarjoaa värikkään valikoiman lifestyle-merkkien ajankohtaisimpia trendejä ja jo klassikoiksi muodostuneita vapaa-ajanvaatteita ja asusteita – niin nuoreen kuin aikuiseen makuun.

Tuotteidemme laadun takaavat tunnetut kansainväliset vapaa-ajan pukeutumisen brändit. Valikoimistamme löydät mm. seuraavat tuotemerkit: Sweet Pants, Naketano, SKHoop, Rubber Duck, OTZ Shoes, UGG Australia, Pelle P., Holebrook, Gaastra, Balmuir, Lumi, Korres, Pipolaki ja Buff.

Tervetuloa ostoksille Lifestyle-kauppaamme!

Aalto Store