Aalto Store

Aalto Store – valikoidut tuotemerkit vapaa-aikaasi

Aalto Store on vuonna 2013 perustetun savonlinnalaisen perheyrityksen Saimaan Lumo Oy:n vapaa-ajan vaatteita tarjoava lifestylekauppa. Kesäisin löydät meidät Savonlinnan Kauppatorin kulmalta ja talvella palvelemme lomalaisia Levin Keskuskujalla.

Aalto Store on syntynyt rakkaudesta mukavaan ja laadukkaaseen vapaa-ajan viettoon – niin pohjoisen lumisilla rinteillä kuin Saimaan aalloilla. Hyvä vapaa-aika syntyy monista tekijöistä – yksi niistä on mukava, tilanteeseen sopiva, rento ja yksilöllinen pukeutuminen.

Valikoimistamme löydät vapaa-ajan laatumerkkien parhaita paloja. Aalto Store tarjoaa värikkään valikoiman lifestyle-merkkien ajankohtaisimpia trendejä ja jo klassikoiksi muodostuneita vapaa-ajanvaatteita ja asusteita – niin nuoreen kuin aikuiseen makuun.

Tuotteidemme laadun takaavat tunnetut kansainväliset vapaa-ajan pukeutumisen brändit. Valikoimistamme löydät mm. seuraavat tuotemerkit: Sweet Pants, Naketano, SKHoop, Rubber Duck, OTZ Shoes, UGG Australia, Pelle P., Holebrook, Gaastra, Balmuir, Lumi, Korres, Pipolaki ja Buff.

Tervetuloa ostoksille Lifestyle-kauppaamme!

Lisätiedot

Aukioloajat
1.5. - 30.6.
Ma-Pe 10-18, La 9-15, Su 12-16
Ilmainen WiFi
Ei