Happytime Baari

Pubimainen olohuone aivan Savonlinnan sydämessä tarjoaa jokaiselle jotakin.

Ruokalistamme tarjoaa herkullisia hetkiä burgereiden, raikkaiden salaattien yms. parissa. Oluen ystäviä hemmottelemme erityisen laajalla valikoimilla ja kohtuullisilla hinnoilla.

Live-illat tuovat oman mausteensa Happytimen elämään. Myös kattava musiikkivalikoima rockin, popin ja discon maailmasta pitää huolen siitä, että tulet viihtymään varmasti. Lisäksi meillä voit pelata biljardia, automaatti-, lauta- ja korttipelejä.

Sportticorneri tarjoaa urheilun suurkuluttajille otteluita ja urheilutapahtumia laidasta laitaan. Meillä näkyy sportit sekä löytyy iso screeni suurimpia urheilujuhlia varten.

Iloinen ja ammattitaitoinen henkilökuntamme pitävät sinusta huolen ja luovat leppoisan ilmapiirin jokaisena viikonpäivänä.

Happy Karaoke tarjoaa kaupungin viihdyttävimmät puitteet toteuttaa laulufantasiasi. Karaoken lumoihin pääset aina tiistaisin, perjantaisin ja lauantaisin. Karaokeillassa on aina oma vaihtuva karaokevetäjä. Baarin sisätiloissa oleva ”kuutio” on aivan oma erillinen raikas tila jossa pääset tulkitsemaan jo klassikoiksi muovautuneet ikivihreät niin kuin tämän päivän hititkin. Yli 20000 kappaleen musiikkikirjasto pitää huolen siitä, että jokaiselle löytyy jotain laulettavaa.

Happy Karaoke Kuution voit vuokrata myös erikseen yksityiseen käyttöön erilaisiin juhliin tai illan istujaisiin. Kuutiossa on omat televisiot joista voit seurata Valioliigaa tai muita urheilutapahtumia ympäri vuoden. Happytimen mehukas ruokalista on myös käytössäsi yksityisvarauksissa.

Ota yhteyttä ja varaa oma iloisen ajan karaokeilta!

Lisätiedot

Aukioloajat
1.1. - 31.12.
Ma-To Suljettu, Pe, La 20-2, Su Suljettu
Ilmainen WiFi
Kyllä