Rantasalmen kunnanvirasto

Rantasalmi on monien mahdollisuuksien kunta Saimaan rannalla, Etelä-Savossa. Hyvät palvelut, monipuolinen kulttuuritarjonta, oivat harrastusmahdollisuudet sekä asumisen viihtyisyys tekevät Rantasalmesta hyvän paikan olla ja elää.

Toimivien kuntapalveluiden lisäksi Rantasalmella on monipuolisia ja ympärivuotisia matkailupalveluja sekä runsain mitoin liikuntamahdollisuuksia. Rantasalmi tunnetaan Linnansaaren kansallispuistosta, jonka upeista maisemista voi kesäisin nauttia veneillen ja retkeillen. Talvisin alueella sijaitsevat huikeat retkiluistelureitit. Upea järviluonto ja laadukkaat palvelut houkuttelevat Rantasalmelle vuosittain tuhansia matkailijoita ja kesäasukkaita.

Yrittäjille Rantasalmi tarjoaa kilpailukykyiset toimintaedellytykset. Kunnan määrätietoinen elinkeinopolitiikka ja sopivat toimitilat ovat tuoneet Rantasalmelle jo useita menestyviä toimijoita. Kunnan vahvoja toimialoja ovat maa- ja metsätalous, palvelut, matkailu sekä metalli ja puu.

Kunnan verkkosivujen kautta (www.rantasalmi.fi) voit tilata Rantasalmen kunnan uutiskirjeen. Uutiskirje julkaistaan kerran kuukaudessa ja sitä kautta saat ajankohtaista tietoa kunnan asioista ja tapahtumista.

Matkailupaveluista lisätietoa saat myös Rantasalmen Matkailun sivuilta osoitteesta www.rantasalmitravel.com

Lisätiedot

Aukioloajat
Maanantaista perjantaihin klo 9-15. Yhteispalvelupiste etäneuvottelumahdollisuuksineen palvelee kunnanvirastolla arkisin klo 9-12.
Esteettömyys
Esteetön liikkuminen, Pysäköinti, WC
Ilmainen WiFi
Kyllä