Burgerit & Lounasbuffet Ravintola Harjun Portissa

Harjun Portin mutkattomassa kahvila-ravintolassa hinta kohtaa laadun omien leivonnaisten, lounaan, burgereiden ja á la carten parissa. Keittiössämme tehdään ruokaa isolla sydämellä ja paikallisista raaka-aineita painottaen. 120 asiakaspaikan ravintolamme sijaitsee Tuunaansaaren lomakylän kupeessa, vt. 14 varrella.

Lounasbuffet joka päivä noutopöydästä klo 11-15

Lounasbuffet, jossa hinta kohtaa laadun. Sisältää keiton, salaattipöydän, leipälajitelman ja levitteet, lämpimät ruoat, ruokajuomina veden/kotikaljan. jälkiruoan, kahvia & haudutettua teetä. Lounas ma-pe 10€, la-su 13,50 €.

Listalta Puruveden Muikkuja ja paikallisia liharuokia

Raikkaita salaatteja, sienikeittoja, karamellisoitua porsaanniskaa ja laaja valikoima herkullisia burgereita. Kesäisin á la carte listalla tarjolla mm. Päivän Kalaa, jolloin kalasaalista riippuen tarjolla on esim. Puruveden muikkuja. Käytämme paljon lähialueen raaka-aineita, listalla mm. liharuokia jossa liha tulee paikalliselta Hannonpellon Tilalta!

***

Retretin junapysäkki on vain 50m päässä kahvila-ravintolasta (20 min Savonlinnan keskustasta) ja Tuunaansaaren laivalaiturillekin matkaa on vain 300m, josta liikennöi höyrylaivaristeilyt Savonlinnaan viikoittain!

***

Savonlinnan seudulla on kivaa kesätekemistä perheille sekä kultuurista ja luonnosta kiinnostuineille matkailijoille. Katso kaikki kesävinkit!

Lisätiedot

Hinta
Aukioloajat
29.6. - 5.8.
Ma-To 8:30-22, Pe 8:30-23, La 9-23, Su 9-22

6.8. - 25.8.
Ma-To 8:30-20, Pe 8:30-21, La 9-21, Su 9-20

Avoinna vuoden jokaisena päivänä, katso kotisivuiltamme aukioloajat!
Esteettömyys
Esteetön liikkuminen, Pysäköinti, WC
Ilmainen WiFi
Ei