Timanttiset Kulta Center Jokela Oy – Jokelan liike

Jokelan myymälä sijaitsee Savonlinnan keskustassa, kauppatorin vieressä. Liike on tuttu kauppapaikka monille paikkakuntaisille sekä turisteille jo 1930-luvulta saakka.

Edustettuina myymälässämme ovat alan suurimmat nimet. Sormusten ja jalokivien parhaimmistoa meillä edustavat mm. Sandberg, Tilllander ja Romanssi.
Kellotelineissämme esillä mm. Certina, Cover, Kenneth Cole, Raymond Weil, Gant, ja Orient. Myös erikoistilaukset asiakkaan toiveiden mukaan.

Korumaailmastamme löydät koti- ja ulkomaiset suosikkimerkit: Lapponia, Kalevala Koru, Lumoava, Guess ja Esprit täyttävät Jokelan hyllyt. Lisäksi valikoimaamme kuuluvat Kultakeskuksen ja Saurumin pöytähopeat, Nachtmannin laadukkaat kristallituotteet sekä monenlaiset kummilahjat albumeista pankkeihin ja valokuvakehyksiin.

Kello- ja kultasepän palvelut vuosikymmenten ammattitaidolla. Korvien rei´itys hygienisesti ja helposti, ikäraja 7vuotta.

Ostamme myös kultaa, ja maksamme aina reaaliaikaisen hinnan. Vaihtaessasi kullan tuotteeseen tai lahjakorttiin, hyvitys on aina +20% suurempi.

Toivotamme Teidät tervetulleeksi ostoksille palveleviin liikkeeseemme!

Lisätiedot

Aukioloajat
1.1. - 31.12.
Ma-Pe 9-17:30, La 9-14, Su Suljettu

Aukioloajat: ma-pe 9.00-17.30, la 9.00-14.00
Esteettömyys
Esteetön liikkuminen, Pysäköinti, WC
Ilmainen WiFi
Kyllä