Talven aktiviteetteja Saimaalla

#saimaamoments

Savonlinnan seudulla vietät aktiivisen talviloman monipuolisten aktiviteettien parissa sekä rentoudut puhtaan järviluonnon keskellä. Kokeile retkiluistelua, tutustu porojen elämään Porokylässä tai rentoudu kallioon louhitussa Järvikylpylässä.

Katso edulliset majoituspaketit Savonlinnassa ja Saimaalla!

Savonlinnan seutu on kuuluisa kilometrien pituisista, hoidetuista retkiluistelureiteistä, joilla luistelet turvallisesti vaikka koko perheen voimin. Mikä onkaan mukavampaa kuin viilettää pitkin Saimaan jäätä! Savonlinnan, ja ehkä myös koko Suomen, pisimmät retkiluistelureitit löytyvät Linnansaaren kansallipuistosta sekä Punkaharjulta. Retkiluistelemaan pääset joko omatoimisesti tai oppaan johdolla. Retkiluisteluvälineet saat tarvittaessa vuokrattua paikan päältä.

Punkaharjulta löytyy myös lumikenkäpuisto, jossa on 8 upeaa ja monipuolista lumikenkäreittiä keskellä kansallismaisemaa. Savonlinnan seudulta löytyy myös todella kattava latuverkosto. Vaihtelevissa maastoissa sekä järven jäällä kulkevat ladut tarjoaat mukavat hiihto-olosuhteet kaiken tasoisille hiihtäjille.

Rantasalmelle avautui vuosi sitten Porokylä, jossa pääset tutustumaan porojen elämään sekä nauttimaan mukavasta talvisesta puuhasta koko perheen voimin.

Välinevuokrausta seudulla

Kysyttävää? Ota yhteyttä!

Voit jättää myös tarjouspyynnön lomakkeen kautta. Kirjoitathan tällöin viestikenttään, mistä olet kiinnostunut.

Katso myös