Talven aktiviteetteja Saimaalla

#saimaamoments

Savonlinnan seudulla vietät aktiivisen talviloman monipuolisten aktiviteettien parissa sekä rentoudut puhtaan järviluonnon keskellä. Kokeile jääkelluntaa, tutustu porojen elämään Porokylässä tai rentoudu saunayogassa.

Savonlinnan seutu on kuuluisa kilometrien pituisista, hoidetuista retkiluistelureiteistä, joilla luistelet turvallisesti vaikka koko perheen voimin. Mikä onkaan mukavampaa kuin viilettää pitkin Saimaan jäätä! Savonlinnan, ja ehkä myös koko Suomen, pisimmät retkiluistelureitit löytyvät Linnansaaren kansallipuistosta sekä Punkaharjulta. Retkiluistelemaan pääset joko omatoimisesti tai oppaan johdolla. Retkiluisteluvälineet saat tarvittaessa vuokrattua paikan päältä.

Punkaharjulta löytyy myös lumikenkäpuisto, jossa on 8 upeaa ja monipuolista lumikenkäreittiä keskellä kansallismaisemaa. Savonlinnan seudulta löytyy myös todella kattava latuverkosto. Vaihtelevissa maastoissa sekä järven jäällä kulkevat ladut tarjoaat mukavat hiihto-olosuhteet kaiken tasoisille hiihtäjille.

Talven uutuutena on Rantasalmelle avautuva Porokylä, jossa pääset tutustumaan porojen elämään sekä nauttimaan mukavasta talvisesta puuhasta koko perheen voimin.

Pulahdus hyiseen Saimaaseen kelluntapuvussa on varmasti kokemus, joka jää mieleen. Talven tunnelmaan pääset myös rekiretkellä Linnansaaren kansallispuiston upeissa talvisissa järvimaisemissa. Tai rentoudu uima-altaiden lämpimässä vedessä ja nauti vesiputoushieronnasta.

Katso edulliset majoituspaketit Savonlinnassa ja Saimaalla!

Kysyttävää? Ota yhteyttä!

Voit jättää myös tarjouspyynnön lomakkeen kautta. Kirjoitathan tällöin viestikenttään, mistä tuotteesta olet kiinnostunut.

Katso myös