Talvilomapaketit ja tarjoukset

#saimaamoments

Koe unohtumaton talviloma Savonlinnan seudulla Saimaan rannalla! Savonlinnan seutu tarjoaa hyvä puitteet talviloman viettoon joko yksin, kaksin tai perheen kanssa. Tekemistä  riittää varmasti kaikille!

Savonlinnan seutu tarjoaa upeat puitteet unohtumattoman talviloman viettoon. Savonlinnan seudulla on ehkä Suomen pisimmät ja upeimmat retkiluistelureitit, joita pitkin kelpaa viiletellä ympäri Saimaata. Seudun pisimmät hoidetut reitit löytyvät Linnansaaren kansallispuistosta (Oravi-Rantasalmi) sekä Punkaharjulta. Kattava latuverkosto sekä Punkaharjun Lumikenkäpuisto kutsuvat liikkumaan upeaan järviluontoon. Lue lisää talven aktiviteeteista Saimaalla!

Paikallinen ja maukas ruoka kuuluu tietysti olennaisesti onnistuneeseen lomaan. Talvilomalla on myös mukava kierrellä seudun nähtävyyksissä ja tutustua paikalliseen elämänmenoon kierrellen kaupungilla. Aktiivilomailijalle suosittelemme Tanhuvaaran Sporttipakettia.

Talvikaudella Savonlinnan teatterissa esitetään Agents-musikaali Ansiosidonnainen, joka perustuu Seppo Saraspään samannimiseen romaaniin. Musikaalissa on neljän hengen live bändi. Tule nauttimaan upeasta musikaaliesityksestä talviseen Savonlinnaan ja majoitu mukavasti aivan Savonlinnasalin vieressä kävelymatkan päässä keskustan palveluista. Hotellin välittömässä läheisyydessä sijaitsee Sulosaari, jossa on mukava käydä päiväkävelyllä ihastelemassa talvista Saimaata.

Talvinen Saimaa tarjoaa myös loistavat puitteet hyvinvoinnin ylläpitoon sekä hemmotteluun. Majoitu oman huvilan rauhassa hyvien palveluiden äärellä luonnon helmassa, ulkoile ja hemmottele itseäsi tai kumppaniasi ihanilla hoidoilla. Päivä on hyvä päättää saunan leppeissä löylyissä ja pulahduksella Saimaaseen!

Lue lisää talvesta Savonlinnan ja Saimaan seudulla!

Tutustu talven lomavaihtoehtoihin

Talvipuuhaa ja retkiluistelua Saimaalla, katso videot!

Kysyttävää? Ota yhteyttä!

Katso myös