Teatteria Savonlinnan vieraille

#saimaamoments

Teatterista kiinnostuneille Savonlinnasta löytyy ammattiteatteri, harrastajateatteriyhdistys sekä lasten- ja nuorten teatteri. Kesä aikaan usea kesäteatteri avaa esirippunsa paikallisille ja matkailijoille. Savonlinnan teatterin ohjelmistossa on teatterikappaleita niin lapsille kuin aikuisillekin, musikaaleja sekä teatteriklassikkoja. Ensi-iltoja Savonlinnan teatterissa on viidestä seitsemään joka vuosi.

Savonlinnan teatteri tekee yhteistyötä alueen oppilaitosten, kuorojen ja orkestereiden sekä harrastajateatteri Teatterimyllyn kanssa. Savonlinnan teatterilla ja Savonlinnan Musiikkiopistolla on yhteinen lapsi- ja nuorisoteatteri Hyrrä.

Kesäteatteri pystyttää lavasteensa aivan Savonlinnan keskustan kupeessa olevalle Kasinonsaarelle. Rantasalmella kesävieraita hauskuuttaa Rantasalmen kesäteatteri. Kesäteattereita löytyy myös Punkaharjulta. Saimaan Teatteri puolestaan liikuttaa näytöstään ympäri seutua.

Teatteriesitykset Savonlinnan seudulla

Alla poimintoja Savonlinnan seudulla esitettävistä teatteriesityksistä. Kaikki teatteriesitykset löydät seudullisesta tapahtumakalenterista!

Suosittelemme lisäksi