Teatteria Savonlinnan vieraille

#saimaamoments

Teatterista kiinnostuneille Savonlinnasta löytyy ammattiteatteri, harrastajateatteriyhdistys sekä lasten- ja nuorten teatteri. Kesä aikaan usea kesäteatteri avaa esirippunsa paikallisille ja matkailijoille. Savonlinnan teatterin ohjelmistossa on teatterikappaleita niin lapsille kuin aikuisillekin, musikaaleja sekä teatteriklassikkoja. Ensi-iltoja Savonlinnan teatterissa on viidestä seitsemään joka vuosi.

Savonlinnan teatteri tekee yhteistyötä alueen oppilaitosten, kuorojen ja orkestereiden sekä harrastajateatteri Teatterimyllyn kanssa. Savonlinnan teatterilla ja Savonlinnan Musiikkiopistolla on yhteinen lapsi- ja nuorisoteatteri Hyrrä.

Kesäteatteri pystyttää lavasteensa aivan Savonlinnan keskustan kupeessa olevalle Kasinonsaarelle. Rantasalmella kesävieraita hauskuuttaa Rantasalmen kesäteatteri. Kesäteattereita löytyy myös Punkaharjulta. Saimaan Teatteri puolestaan liikuttaa näytöstään ympäri seutua.

Teatteri- ja kesäteatteriesitykset Savonlinnan seudulla

Alla poimintoja Savonlinnan seudulla esitettävistä teatteriesityksistä. Kaikki teatteriesitykset löydät seudullisesta tapahtumakalenterista!

Suosittelemme lisäksi