Savonlinnan kansainvälinen luontoelokuvafestivaali 16.–18.8.2019

#saimaamoments

Savonlinnan kansainvälinen luontoelokuvafestivaali (SINFF) on poikkitaiteellinen kulttuuritapahtuma kaikille luonnon ja kulttuurin ystäville. Kiinnostavimpien ympäristöteemaisten elokuvien ohella ohjelmassa nähdään musiikkia, taidetta ja keskusteluja.

Luontoelokuvia Saimaan rannalla katsellaan aina elokuussa! Seuraava tapahtuma on 16.–18.8.2019.

Elokuvat

Ohjelmistossa on yli 30 pitkää ja lyhyttä elokuvaa luonnosta ja ympäristöstä. Dokumentteja, fiktioelokuvia ja kokeellisiakin elokuvia yhdistää mielenkiinto ympäristöömme sekä tutkiva näkökulma luontosuhdettamme kohtaan. Esityspaikkoina toimii Kisalinna, elokuvateatteri Killa sekä Saimaan luonto- ja kulttuurikeskus Riihisaari. Festivaalin keskus ja lipunmyynti sijaitsee Saimaan rannalla Savonlinnan satamassa. Ohjelmisto julkaistaan kokonaisuudessaan touko-kesäkuussa.

Musiikkia, taidetta, keskusteluja

Mielenkiintoisen elokuvaohjelmiston lisäksi festivaali tarjoaa livemusiikkia festivaaliklubilla sekä yhdistää musiikkia elokuvanäytöksiin uusilla tavoilla. Riihisaaressa järjestettävä kaikille avoin ulkoilmanäytös tekee elokuisen illan järven rannalla taianomaiseksi. Yleisö pääsee keskustelemaan yhdessä asiantuntijoiden kanssa ajankohtaisista ympäristöasioista seminaarissa. Lapsille ja lapsenmielisille järjestettyä ohjelmaa riittää festivaaliviikonlopussa myös! Tänä vuonna festivaali esittelee uudenlaisella tavalla audiovisuaalista taidetta luontoympäristössä.

Tarkemmat tiedot luontoelokuvafestivaalista (SINFF)

Tykkää FB-sivusta ja katso video!

Kuvia edellisiltä vuosilta

Suosittelemme lisäksi