Punkaharju Art Up 2020 5.7. - 19.7.

Kunnianosoitus Punkaharjun ja Taidekeskus Retretin ainutlaatuiselle historialle. Ideoita ja visioita huomisen taiteesta, tapahtumista ja kulttuurimatkailusta Saimaan Taideluolan ja Kulttuuripuiston alueella.

Tapahtuman tarkempi ohjelma ja yhteistyökumppanuudet julkaistaan kesäkuussa.
Esiintyjinä mm. Pelle Miljoona, RinneRadio ja muita artisteja.

Tähtitaiteilja tänä vuonna on Canal Cheong Jagerroos (s. 1968). Kansainvälisesti menestyneen kiinalais-suomalaisen nykytaiteilijan teoksissa yhdistyvät oivaltava nykytaide ja kiinalaisen taiteen perinne.

Kuvataiteilija Satu Kalliokuusi on kuratoinut vuoden 2020 ympäristötaideosuuden Saimaan Taideluolan ja Kulttuuripuiston taidepolulle. Legendaarisen Olavi Lanun teosten lisäksi mukana on teoksia yli 11 yksittäiseltä taiteilijalta sekä yhdeltä taiteilijaryhmältä.

Navettarakennuksen lavalla Iltapäiväkahvi hetkessä mielenkiintoisia puhujia, kuten Arvo Tuominen, Jari Kaivo-Oja ja Aki-Mauri Huhtinen.

Tapahtumassa on työpajoja mm. Suomen Metsämuseo Lusto tuo paikan päälle Metsäsuhdeklinikan. Lisäksi luvassa osallistavaa taideteosten tekoa. Iloa lapsiperheille! Myös Sirkus Sielu ohjelmistossa mukana.

Tapahtumassa huomioidaan Koronarajoitukset ja käytännöt.

Tervetuloa tutustumaan Saimaan Taideluolaan!
www.saimaantaideluola.fi

Lisätiedot

Tapahtuman sijainti
Saimaan Taideluola ja Kulttuuripuisto
Tuunaansaarentie 1-3, 58450, Punkaharju
Järjestäjä
Art Up ry ja Saimaan Taideluola
Ilmoittautumistiedot
Ei ilmoitettuja tietoja
Lipunmyyntitiedot
Kulttuuripuisto maksuton,
Luolasto: aikuiset 18 €, lapset 10 € (3v-15v.) ja perhelippu 50 €, sisältää liput kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle.