Ranttalin musiikkiteatterileiri 1.6. - 5.6.

MUSIIKKITEATTERILEIRI 4.–7. LUOKKALAISILLE

Rantasalmen Nuorisoteatterin Lastenteatteri Ranttali & Etelä-Savon Musiikkiteatteri- ja Oopperayhdistys

Leirin teemana on PEPPI PITKÄTOSSU. Leirillä opettavat Martta Pesonen (näyttelijäntyö), Joonas Asikainen (musiikki) ja Jyri Numminen (tanssi). Leiri järjestetään päiväleirinä Musiikki- ja teatterisali Tornadossa Rantasalmella.

Leiripäivä alkaa klo 9.00 ja päättyy klo 15.15, paitsi perjantaina, jolloin leiripäivän päätteeksi on päätösjuhla klo 15.15. Kaikki leiriläiset osallistuvat kaikille eri osa-alueiden tunneille.

Leirin hinta on 100€, ja se sisältää opetuksen, leirimateriaalit sekä lounaan päivittäin. Leirillä tarjotaan yksi lämmin ateria päivässä, lyhyille aamu- ja iltapäivätauoille on hyvä varata omia eväitä mukaan.

Leiri toteutuu, jos vähintään 10 lasta/nuorta ilmoittautuu. Maksimissaan voimme ottaa 30 osallistujaa mukaan (syksyllä 4.–7. luokan aloittavat lapset ja nuoret). Alle 4. luokkalaiset huomioidaan, jos ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen on vielä vapaita paikkoja jäljellä.

Ilmoittautuminen päättyy 30.4.2020. Tiedustelemme muut tarkemmat tiedot sähköpostitse laskun lähettämisen yhteydessä toukokuun lopulla.

Ilmoittautumiset sähköpostitse
marja.ikonen(at)rantasalmi.fi
puh. 044-4175228

Lisätiedot

Tapahtuman sijainti
Musiikki- ja teatterisali Tornado
Parkumäentie 192, 58900, Rantasalmi
Järjestäjä
Rantasalmen Nuorisoteatteri
Ilmoittautumistiedot
30.4.2020 menn. marja.ikonen(at)rantasalmi.fi
Lipunmyyntitiedot
Ei ilmoitettua lipunmyyntitietoa.