Loma Saimaalla Savonlinnan seudulla

#saimaamoments

Savonlinnan seudulla on kivaa kesätekemistä perheille sekä kultuurista ja luonnosta kiinnostuineille matkailijoille! Täällä voit ulkoilla ja nauttia puhtaasta järviluonnosta tai kierrellä seudun nähtävyyksiä ja käyntikohteita. Erilaisia aktiviteetteja löytyy jokaiseen makuun ja risteily Saimaalla on taatusti elämys. Laajasta tapahtumatarjonnasta löydät myös varmasti omasi.

Tule viettämään perheen yhteistä laatuaikaa ja kokemaan elämyksiä Saimaalle. Lapsiperheille löytyy monenlaista puuhaa aina vesipuistosta ratsastukseen sekä mielenkiintoisia käyntikohteita, kuten jännittävä keskiaikainen Olavinlinna.

Jos kaipaat puolison kanssa irtiottoa arjesta on Savonlinnan seutu oiva lomakohde. Kiireetöntä yhdessäoloa, mukavaa yhteistä tekemistä sekä maukasta paikallista lähiruokaa. Mielenkiintoiset tapahtumat, näyttelyt sekä tietenkin Savonlinnan Oopperajuhlien romanttiset klassikot kruunaavat loman.

Täältä löytyy tekemistä myös kaveriporukoille – lähde seikkailemaan kansallispuistoihin, vietä hauskaa yhteistä aikaa kesäfestareilla ja tapahtumissa tai vain rentoudu mökillä saunoen ja uiden.

Tervetuloa Savonlinnan seudulle Saimaan rannalle!

Seuraa meitä!

Tutustu Savonlinnan lomaseutuun

Saimaa ja luonto hurmaa!

Kysyttävää?

Askarruttaapa mieltäsi iso tai pieni asia niin ota rohkeasti yhteyttä, autamme mielellämme!

Voit ottaa yhteyttä joko täyttämällä alla olevan lomakkeen tai laittamalla kysymyksesi Ask The Locals Facebook-ryhmään, jossa paikalliset vastaavat matkailijoiden kysymyksiin.