Hemmottele itseäsi

Loma aikuiseen makuun

Loma on hitaita aamuja, rentoutumista luonnon äärellä ja mukavaa tekemistä, yksin tai yhdessä. Kenties myös kulttuuria Savonlinnan Oopperajuhlilla sekä nauttimista kesäpäivistä- ja illoista sisävesiristeilyillä? Kuva: Savonlinnan Oopperajuhlat

Savonlinna ja lähiseutu tarjoavat täydellisen loman järvimaisemissa, luonnon keskellä tai palveluiden ja tapahtumien keskiössä. Seudun suosituin kesätapahtuma Savonlinnan Oopperajuhlat tuo oopperavieraita niin kotimaasta kuin ulkomailtakin.

Tutustu alueen upeisiin historiallisiin kohteisiin, vieraile taidegallerioissa sekä nauti risteilyllä Saimaan maisemista ja aaltojen liplatuksesta. Seudulla on myös useita mielenkiintoisia tapahtumia, kuten useampi kesäteatteri, ja kulinaristeille herkullista lähiruokaa.

Seudun uniikki luonto tarjoaa jo itsessään elämyksiä. Kaksi kansallispuistoamme: Kolovesi ja Linnansaari tarjoavat mahdollisuuksia sekä omatoimiseen retkeilyyn että opastettuihin ohjelmapalveluihin. Oletko jo bongannut sympaattisen saimaannorpan, yhden maailman harvinaisimmista hylkeistä? Tai miltä kuulostaisi souturetki Hytermän saareen, Puruveden piilotettuun helmeen?

Tervetuloa nauttimaan yhteisestä laatuajasta!

Elämyksiä Saimaalla

Kurkkaa Savonlinnan kesään

Kesäloma Savonlinnan seudulla