Pariskunnille

Loma ihan kahdestaan? Savonlinna ja lähiseutu tarjoaa mielenkiintoisia aktiviteetteja, viihdettä, kulttuuria ja nähtävyyksiä.

Romantiikkaa kahdelle

Anna rakkaallesi suukko Pususillalla. Muistathan vierailla Punkaharjun harjualueella sijaitsevalla Pususillalla ja suikata suukon rakkaallesi. Silta on kuuleman mukaan saanut nimensä romanttisista hellyydenosoituksista, joihin kaunis luonnonympäristö on siltaa käyttäneet innoittaneet. Lue lisää Punkaharjusta tai tutustu Punkaharjun luonto- ja historiakohteisiin.

Souturetki Saimaalla. Vuokraa soutuvene ja souda rakkaasi vaikka kauniin Savonlinnan ympäri. Matkalla voitte pysähtyä tunnelmoimaan vaikka omalle pikku saarelle, niitä Saimaan saaristossa riittää. Soutuveneiden vuokrauspisteet löydät kirjoittamalla alla olevaann hakukenttään ”soutuvene”.

Valokuva Mikon keulassa. Museolaiva Mikon keulassa on mainio paikka ottaa valokuva muistoksi romanttisesta Savonlinnan matkasta.

Tunnelmallinen piknik. Pakkaa mukaan pehmeä viltti ja maistuvat retkieväät ja vie rakkaasi tunnelmalliselle piknikille Kasinon takasaarille. Sieltä löydät monta rauhallista paikkaa romanttiselle hetkelle. Matkalla voi piipahtaa myös Sulosaaren lettukahvilassa herkuttelemassa. Katso kartta!