Tarjoukset

Aktiivinen loma Punkaharjulla | Myös lemmikkimökkejä | Hapimag Lomakylä

Sydäntalvi kutsuu Sinua nauttimaan talvipäivistä Punkaharjun Hiukkajoella Saimaan rannalla. Hapimag Lomakylässä on mukavat mökit sekä tekemistä niin aikuisille kuin lapsillekin. Omalla autolla teet helposti päiväretkiä eri kohteisiin alueella.

Aktiviteetit

Hapimag Lomakylä tarjoaa hyvät puitteet maastohiihtoon, lumikävelyyn sekä kävelyyn. Vuokraamme murtomaahiihtoon soveltuvia suksia, lumikenkiä, pilkkivälineitä sekä retki,-ja tavallisia luistimia. Alueellamme on ainakin yksi latu (n. 3 km) ja lumitilanteen salliessa myös pidempi.

Punkaharjun harjualue sijaitsee n. 20 km kilometrin päässä. Punkaharjulla on säiden salliessa jopa 16 km retkiluistelureittejä, hoidetut hiihtoladut, kävelyreitit sekä reitit talvipyöräilyyn sekä välinevuokrausta. Punkaharjulla sijaitsee myös Suomen Metsämuseo Lusto.

Mukava lomamökit – myös lemmikkimökkejä!

Hapimagissa on 39 kpl hyvin varusteltua 68 neliöistä mökkiä. Mökeissä on kaksi makuuhuonetta, olohuone ja keittiö, WC, kylpyhuone ja sauna. Makuupaikat ja mökin varustelu on yhteensä kuudelle henkilölle.

Lemmikit ovat myös lämpimästi tervetulleita lomailemaan. Ilmoitathan lemmikin tulosta etuläteen. Lemmikit tulee pitää kytkettyinä Lomakylän piha-alueilla. Huomioithan myös lain lemmikkien kiinni pitämisestä virallisilla luontopoluilla ja reiteillä. Lemmikistä veloitamme 6 € / vrk.

Etäisyyksiä

– Punkaharjun harjualue, retkiluistelu, hiihto, talvipyöräily, Suomen Metsämuseo Lusto 20 km | 20 min
– Savonlinna, Olavinlinna ja Saimaan luonto- ja museokeskus Riihisaari 44 km | 45 min
– Linnansaaren kansallispuisto (Oravi) 76 km | 1 h
– Sulkavan Linnavuori 90 km | 1 h 30 min

Tarjoushinnat voimassa 15.2.-15.3.2021.

Tarjoushinta koskee vähintään 5 vrk:n varauksia.

Varaukset Booking.com, välinevuokraus paikan päällä.

Lämpimästi tervetuloa!

***

Tutustu Frozen Saimaa -talviviikkojen tarjontaan

Muuta Hapimag Lomakylä:n sisältöä