Tarjoukset

Hotelli Punkaharjun uusi vuosi

Hinnat alkaen 290.00 € / hlö

Vuosi vaihtuu Hotelli Punkaharjussa Pauli Hanhiniemen tahtiin! Anna tunnelmallisen harjumaiseman, loistavan live-musiikin, sekä keittiömme makujen aarteiden johdattaa sinut kohti uuttaa vuotta 2022.

Tämän kummallisen vuoden jälkeen uutta vuotta juhlitaan jälleen Hotelli Punkaharjussa. Uuden vuoden aattona esiintyy karismaattinen tulkitsija- ja tarinankertoja Pauli Hanhiniemi. Ennen esiintymistä nautitaan lasilliset kuohuvaa, elämyksellinen kolmen ruokalajin illallinen, sekä illan pikkutunneilla on vielä tarjolla keittiömme loihtimia iltapala herkkuja. Hotelli Punkaharjun uuden vuoden illan juontaa hotellin emäntä, puhuja Saimi Hoyer.

Koko viikonlopun majoituspakettiin kuuluu myös vuoden ensimmäisen päivän runsas dagen-efter brunssi sekä kolmen ruokalajin illallinen. Harjumaasto tarjoaa upeat mahdollisuudet nauttia luonnosta ja alkuillasta lämpiää tunnelmallinen rantasaunamme, jonne pääsette nauttimaan lempeistä löylyistä. Voit toki vain oleilla villasukat jalassa ja nauttia teen lämmöstä sohvan nurkassa. Me lupaamme pitää sinusta hyvää huolta koko vierailusi ajan sellaisena kuin olet.

Sanotaan, että sellainen tuleva vuosi kuin on uuden vuoden juhlat. Varmista siis mieleenpainuva tuleva vuosi ja varaa paikkasi Hotelli Punkaharjun uuden vuoden juhliin!

Tule yöksi tai kahdeksi, tai vaikka vain illaksi. Kokosimme uuden vuoden juhlijoille pari erilaista pakettia, jotta jokaiselle löytyy juuri sopiva vaihtoehto.

Perjantai – lauantai
1 hh 340 €/hlö
2 hh yhdelle 350 €/hlö
2 hh kahdelle 290 €/hlö
sviitti yhdelle 405 €/hlö
sviitti kahdelle 350 €/hlö
lisävuode 195 €/hlö
Paketti sisältää: alkumalja + 3 rkl illallinen, Pauli Hanhiniemen keikka, sekä majoitus valitussa huoneluokassa perjantaista lauantaihin.

Perjantai – sunnuntai
1 hh 599 €/hlö
2 hh yhdelle 659 €/hlö
2 hh kahdelle 490 €/hlö
sviitti yhdelle 779 €/hlö
sviitti kahdelle 550 €/hlö
lisävuode 350 €/hlö
Sisältää: alkumalja ja 3 rkl illallinen, Pauli Hanhiniemen keikka, lauantain saunavuorot, brunssi ja 3 rkl illallinen, sunnuntain lähtölounas sekä majoitus valitussa huoneluokassa perjantaista sunnuntaihin.

Uudenvuoden varauksiin ja peruutuksiin sovelletaan Hotelli Punkaharjun teema- ja tapahtumapakettien erityisiä peruutusehtoja.

***

Lisätietoja ja varaukset:
+358 15 511 311 / welcome@hotellipunkaharju.fi

Lisätiedot

Hinnat alkaen
290.00 € / hlö
Esteettömyys
Esteetön liikkuminen, Pysäköinti, WC