Tarjoukset

Hyvän olon pikkujoulut Oravin huvilalla

Hyvän olon pikkujoulut sisältävät majoituksen Oravin huvilalla sekä valitsemasi aktiviteetin. Huvilat ovat täysin varusteluja ja vuoteita on 8+2.

Valittavat aktiviteetit:

1. Metsämeditaatio huoltaa mieltä ja auttaa rauhoittumaan kiireen keskellä. Samalla kun liikumme metsässä, haemme hyvää oloa erilaisilla rentoutusharjoitteilla. Opas ohjaa harjoitteisiin eikä aikaisempaa kokemusta tarvita. Pukeudu lämpimästi ja sään mukaisesti. max 10hlö. Hinta 75€/ 1h.

2. Saunayoga sopii lempeäksi treeniksi tai rentoutumiseen kaikille ikään, kokoon tai kuntotasoon katsomatta. Tunnilla tehdään rauhallisia jooga liikkeitä noin 50 asteisessa saunassa. Sarjan tekeminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta joogasta. Jooga tehdään huvilan saunassa. 4hlö/ 45min (yli 4hlö ryhmät, valitse kaksi tuntia). Hinta 50€/ tunti.

3. Crossnature treeni tehdään luonnossa ohjaajan opastuksella. Kaikki liikkeet tehdään omaa kehonpainoa hyväksikäyttäen, joko itsenäisesti tai pariharjoitteena. Tässä ohjelmassa yhdistyy mieltä virkistävä metsä ja kehoa virkistävä treeni. Ohjelma soveltuu normaalikuntoisille, opas sovittaa treenin ryhmän mukaan. Energinen olo ja hiki on taattu tässä ohjelmassa! max 10hlö. Hinta 75€/ h.

4. Veneretki Linnansaaren kansallispuistoon. Veneretki Linnansaaren pääsaarelle onnistuu aina jääntuloon saakka ja kuljetukseen kuuluu tarvittaessa myös haalarit ja sadeasut. Varmasti rauhallisella saarella saatte kävellä haluamanne luontopolun ja tulla ulkoilun jälkeen lounalle nuotion lämpöön. Retki sis.venekuljetuksen ja nuotioeväät. Retkelle voidaan lähteä suoraan huvilan laiturista! Hinta 35€/ hlö/ min 5hlö.

Oravin huvila

Oravin huvilat (7kpl) sijaitsevat rauhallisella Saimaan rannalla, kävelymatkan päässä Oravin kylän palveluista. Jokaisella huvilalla on oma rauhallinen ranta ja saunasta pulahdat raikkaaseen Saimaaseen ympäri vuoden.

Korkeatasoisesta huvilasta löytyy neljä makuuhuonetta, täysin varusteltu keittiö, tilava olohuone ja erillinen iso saunaosasto järvinäkymällä. Oma ranta, laituri, soutuvene, tulipaikka ja tilava terassi löytyvät myös jokaiselta huvilalta.

Oravin kylältä löydät kyläkaupan, Ravintola Ruukinrannan, vuokraamon, talvivaellusreitin lähtöpaikan ja kesäisin Thai PopUp makasiinin ja reittiveneen Linnansaareen. Vastaanotto sijaitsee Oravin kylällä, samassa rakennuksessa kaupan ja ravintolan kanssa.

Pikkujoulut saatavissa verkkokaupassa: marras-joulukuussa

Ruokailu:

Huvilassa on täysin varusteltu keittiö omatoimiseen ruuanlaittoon tai voitte tilata pikkujoulumenun caterin palveluna huvilalle! Menut ovat 10 hengelle.

Muuta SaimaaHoliday Oravi:n sisältöä