Tarjoukset

Järvisydämellinen miniloma

Hinnat alkaen 270.00 € / hlö

Miniloma Järvisydämessä

Kesto 2 yötä

Minilomalla yövyt 2 yötä Maisemasviitissä (2hh), rentoudut järvikylpylässä (molempina päivinä) ja ulkoilet kauden parhaissa aktiviteeteissa. Aamiaiset ja tervetulomalja sisältyvät myös hintaan!

Keväinen miniloma (1.5.-19.6.): 2 yötä Maisemasviitissä, tervetulomaljat, aamiaiset, 2 käyntiä kylpylässä ja opastettu 3 tunnin norpparetki Linnansaaren kansallispuistoon. Alk. 277€/ hlö/2hh.

Kesäinen miniloma (21.6.-31.8.): 2 yötä Maisemasviitissä, tervetulomaljat, aamiaiset, 2 käyntiä kylpylässä ja kesän ulkoiluvälineet koko päiväksi valintasi mukaan (kanootti, kajakki, SUP laudat, eFatBike) tai 1,5h maisemaristeily. Alk. 270€/ hlö/2hh.

Talvinen miniloma (17.1.-5.4.): 2 yötä Maisemasviitissä, tervetulomaljat, aamiaiset, 2 käyntiä kylpylässä ja talven ulkoiluvälineet koko päiväksi valintasi mukaan (retkiluistelusetti, potkurisetti, hiihtosetti, lumikengät tai eFatBike). Alk. 270€/ hlö/ 2hh.

Tekemistä ja kokemista

Järvisydän sijaitsee Saimaan rannalla Linnansaaren kansallispuiston kupeessa. Järvisydämessä piikatyttöset ja renkipojat tarjoilevat vieraille elämyksiä ympäri vuoden majoituksineen, syöminkeineen, saunoineen ja luonto-ohjelmineen kaikkineen. Talon ja suvun historiaa on kirjattu jo vuodesta 1658 saakka, joten tarinaa riittää kerrottavaksi useammallekin päivälle!

Lisätiedot

Hinnat alkaen
270.00 € / hlö