Jazz in the WoodsHotelli Punkaharju

Jazz in the Woods 1
Vastuullinen yritys

Yritys on itse ilmoittanut nämä toimipaikkakohtaiset vastuullisuusteot. Yritys vastaa itse tietojen paikkansapitävyydestä.

  • Tuemme vastuullisesti paikallistaloutta Tuemme vastuullisesti paikallistaloutta 3 / 3
  • Vaalimme kulttuuriperintöä Vaalimme kulttuuriperintöä 3 / 3
  • Olemme saavutettavissa esteettömästi Olemme saavutettavissa esteettömästi 2 / 2
  • Toimimme ympäristöystävällisesti Toimimme ympäristöystävällisesti 13 / 16
  • Teemme vastuullisuutta suunnitelmallisesti Teemme vastuullisuutta suunnitelmallisesti 5 / 6
Hinnat alkaen 229.00 € / vuorokausi

Nauti syksyn pimenevistä illoista, maailmantähtien jazz-musiikista sekä sadonkorjuun parhaimmista mauista ja tartu Hotelli Punkaharjun unohtumattomaan jazzintäyteiseen majoitustarjoukseen!

Haluaisitko arkea pakoon, nauttimaan ruskan väreistä, syksyn pimenevistä illoista, kauden parhaimmista lähiruokaherkuista sekä maailmanluokan jazzista? Kaipaatko omaa rauhaa metsäluonnon keskellä tai haluatko tulla viettämään Sadonkorjuun juhlaa kanssamme lumoutuen kansallismaisemasta ja jazzin kultakauden musiikista? Hotelli Punkaharju tarjoaa makuhermoja kutkuttavia ja kaikkia aisteja ruokkivia elämyksiä Saimaa Gastronomy Sadonkorjuun teemaviikonlopussa.

Majoituspaketin sisältö ja hinta:

Hinta kahdelle 229 €, sisältäen:
– yhden yön majoituksen metsähuoneessa
– aamiaisen hotellin päärakennuksessa
– kolmen ruokalajin illallisen kahdelle
– konserttiliput Gunun Klubi: Olli Soikkeli Quartetin konserttiin
– rantasaunan yleiset aamuvuorot

Tarjous on voimassa Saimaa Gastronomy Sadonkorjuu -teemaviikonlopun ajan 30.9.-2.10.222. Mainitsettehan varausta tehdessänne tarjouskoodin ”Jazzinthewoods”.
Huomaathan, että tarjous koskee vain uusia varauksia ja tarjoushintaisia huoneita on rajattu määrä. Tarjous ei koske ryhmävarauksia. Majoitustarjouksen voitte hyödyntää vain tekemällä varauksen puhelimitse tai sähköpostitse, internetin tai booking.comin kautta tehdyt varaukset eivät kuulu tarjouksen piiriin.