Menu Mozart | HawannaWaahto Group

Tervetuloa nauttimaan illallisesta, joka on saanut inspiraationsa Wolfgang Amadeus Mozartin musiikista. Menu Mozart heijastaa säveltäjän teosten kepeyttä, eleganssia ja monivivahteisuutta.

Aloitamme kuohkealla kantarellikeitolla, joka on maustettu parmesanjuustolla ja pikkelöidyillä kantarelleilla. Keitto kuvastaa säveltäjän musiikin kepeyttä ja eleganssia, kun taas parmesanjuusto tuo annokseen täyteläisyyttä ja syvyyttä. Pikkelöidyt kantarellit tuovat annokseen jännitystä, aivan kuten Mozartin sävellyksissäkin on usein odottamattomia käänteitä!

Kuha-annos on saanut inspiraationsa Mozartin teoksista, jotka ovat tunnettuja tasapainostaan ja harmoniastaan. Kuha on valmistettu hienostuneesti ja tarjoillaan kevyellä yrtti-hollandaise-kastikkeella, joka tuo esiin Mozartin musiikin hienostuneisuuden. Kesäperunat ja sesongin kasvikset lisäävät annokseen raikkautta ja värikkyyttä, muistuttaen säveltäjän mestariteoksista.

Illan kruunaa Mozartin chili-suklaakakku ja vaniljajäätelö. Tämä jälkiruoka on kunnianosoitus Mozartin rohkeudelle ja luovuudelle. Chili-suklaakakun täyteläisyys ja mausteisuus yhdistyvät vaniljajäätelön pehmeyteen, luoden kontrastin, joka muistuttaa Mozartin musiikin moniulotteisuutta. Jokainen suupala tarjoaa uudenlaisen elämyksen, aivan kuten säveltäjän monivivahteiset sävellykset.

MENU:

Kanttarelli (L,G)
– Kuohkea kantarellikeitto, parmesanjuustoa, pikkelöity kanttarelli

Kuhaa Saimaalta (L,G)
– Kuhaa, yrtti-hollandaisea, kesäperunaa sekä sesonginkasviksia keittiön tapaan

Suklaa ja chili (L,G)
Mozartin Chili-suklaakakku ja vaniljajäätelöä

HINTA: 49 €
Annos on saatavilla 31.8.2024 saakka.

_________________________________________________

Olemme osa Annoksia oopperoista -kattausta!

Savonlinnan oopperakesässä 2024 nautiskellaan paikallisten ravintoloiden ja kahviloiden erityisistä menuista, annoksista ja tuotteista, jotka ovat ammentaneet inspiraationsa oopperasta.

Katso kaikki menut sekä maukkaat teema-annokset ja juomat »