Menu Nabucco | HawannaWaahto Group

Tervetuloa nauttimaan oopperateemaisesta illallisesta, joka vie sinut Giuseppe Verdin ”Nabucco”-oopperan maailmaan.

Menu alkaa aurajuusto-valkosipulilla gratinoiduilla etanoilla ja rapealla juurileivällä, jotka heijastavat oopperan monipuolisuutta.

Pääruokana nautitaan Escamillon Steak, kotimainen naudansisäfile yrttimaustevoilla ja sesongin kasviksilla, heijastaen ”Carmen”-oopperan intohimoa ja rohkeutta.

Illan päättää raikas mansikkaparfait ja intensiivinen mustaherukkamousse, joka tarjoaa täydellisen tasapainon makeuden ja kirpeyden välillä.

MENU

Etanat (L)
– Aurajuusto-valkosipuli gratinoidut etanat ja juurileipää

Escamillon Steak (L,G)
– Kotimainen naudansisäfile (160g), yrttimaustevoi, sesongin kasviksia keittiöntapaan

Mansikka ja mustaherukka (L,G)
– Mansikkaparfait ja mustaherukkamousse

HINTA: 58 €

_________________________________________________

Olemme osa Annoksia oopperoista -kattausta!

Savonlinnan oopperakesässä 2024 nautiskellaan paikallisten ravintoloiden ja kahviloiden erityisistä menuista, annoksista ja tuotteista, jotka ovat ammentaneet inspiraationsa oopperasta.

Katso kaikki menut sekä maukkaat teema-annokset ja juomat »