Tarjoukset

Miniloma Punkaharjulla Jugendhuvila Urholassa

Hinnat alkaen 80.00 € / hlö

Koska lomalla on väliä, sen tulee sisältää helppoja, turvallisia luontoelämyksiä, laadukasta majoitusta höystettynä ripauksella ylellisyyttä ja yksilöllisyyttä!

Kesätarjouksemme sisältää majoituksen pienoishotellissamme, historiaa henkivässä, ylellisessä Jugendhuvila Urholassa, joka sijaitsee Punkaharjun harjualueen keskellä, oman pihapiirin ympäröimänä Saimaan rannalla.

Aamiaisesi toimitamme Urholaan retkikorissa. Voit nauttia aamiaista huoneessasi, Urholan terassilla järvimaisemaa katsellen tai lähteä aamiaiselle mielipaikkaasi harjuluonnossa.

Majoituksen oheen varaamme valintasi mukaan polkupyörän, soutuveneen tai kajakin, joilla pääset vierailusi aikana omalle seikkailullesi Punkaharjun luontoon tai käyntikohteisiin. Voit valita myös frisbeegolfin ihanalla puistoalueellamme.

Minilomapaketin hinta:
* 80 €/hlö/vrk/2hh, sisältäen 1 vrk majoituksen 2 hh, aamiaisen retkikorissa, välinevuokran
Hinta yhden hengen huoneessa 110 €/vrk.

Tarjous on voimassa varauksiin 29.6. – 16.8.2020

Punkaharjun kansallismaisemassa sijaitseva Jugendhuvila Urhola on rakennettu vuonna 1903 Takaharjun parantolan ylilääkärin perheen asunnoksi. Rakennus edustaa Jugend-arkkitehtuuria ja se on saneerattu tyylikkääksi pienoishotelliksi vuonna 2009 vanhaa kunnioittaen ja yksityiskohtia vaalien. Urhola sijaitsee omassa pihapiirissään n. 500 metrin päässä Kruunupuiston päärakennuksesta. Urholassa on yhteensä 12 yksilöllistä huonetta kahdessa kerroksessa, sali, terassi ja oma sauna kellarikerroksessa. Harjualueen reitistöille pääsee välittömästi Urholan pihapiiristä ja huvilalla on oma pysäköintialue.

Lisätiedot

Hinnat alkaen
80.00 € / hlö