Tarjoukset

Retki Kansallispuistoon – Hotel & Spa Resort Järvisydän

Retki Kansallispuistoon –  Hotel & Spa Resort Järvisydän 5
Vastuullinen yritys

Yritys on itse ilmoittanut nämä toimipaikkakohtaiset vastuullisuusteot. Yritys vastaa itse tietojen paikkansapitävyydestä.

  • Tuemme vastuullisesti paikallistaloutta Tuemme vastuullisesti paikallistaloutta 3 / 3
  • Vaalimme kulttuuriperintöä Vaalimme kulttuuriperintöä 3 / 3
  • Toimimme ympäristöystävällisesti Toimimme ympäristöystävällisesti 15 / 16
  • Teemme vastuullisuutta suunnitelmallisesti Teemme vastuullisuutta suunnitelmallisesti 4 / 6

Sertifikaatit

  • joutsenmerkki
  • VF_stf_logo
Hinnat alkaen 29.90 € / hlö

Päivittäin: 15.5.–31.10. Klo 10.00, 12.30 ja 15.00

Hinta:
Kaarnetsaareen 29,90 €/hlö
Linnansaareen 39,90 €/hlö

Retki kansallispuistoon vie sinut päivittäin omatoimiselle retkelle Saimaan upeaan saaristoon, Kaarnetsaareen ja Linnansaareen. Vene kulkee Järvisydämestä ensin Kaarnetsaareen, jonka jälkeen se jatkaa matkaa Linnansaaren parhaalle näköalapaikalle, Linnavuorelle. Voit itse valita kumpaan saareen haluat retkelle. Lähde viettämään retkipäivää keskelle kauneinta Saimaata!

Retki Kaarnetsaareen 29,90 €

Retki kansallispuistoon vie sinut omatoimiretkelle Kaarnetsaareen. Kaarnetsaaresta löydät mm. Saarikahvilan, joka on avoinna päivittäin klo 10-16 sekä tulipaikan, jossa voitte nauttia myös omat retkieväät. Kaarnetsaaresta löydät myös uuden Suomen eläimet RA-luontopolun, joka johdattaa sinut lisätyn todellisuuden avulla oppimaan luontomme upeista eläinlajeista innostavalla tavalla ja faktatietoon perustuen. Luontopolku on 1,5 km pituinen rengasreitti. Sovellus kannattaa ladata jo kotona tai Järvisydämen vastaanotossa, jossa voit ladata sen WLAN verkossa. Katso ohjeet sivun lopusta.

Retki Linnansaareen 39,90 €

Retki kansallispuistoon vie sinut omatoimiretkelle Linnansaaren pääsaarelle. Rantautuminen Linnavuoren laituriin, saaren parhaan näköalapaikan juurelle. Voit valita retken keston itse ja palata saaresta valitsemallasi paluukyydillä (11.15, 13.45 tai 16.15). Linnansaaressa voit retkeillä 7 km Rengasreitin, joka vie sinut Sammakkoniemen leirintäalueelle sekä ulkoilmamuseona toimivalle Louhimaan torpalle. Koko rengasreitille ja evästauolle kannattaa varata min. 3 tuntia aikaa. Retkieväitä voi nauttia vaikka tulipaikoilla Sammakkoniemessä tai Perpulanluhdassa. Lämpiminä päivinä voi pulahtaa uimaan!

Lyhyen päiväretken voit tehdä Linnavuoren näköalapaikalle ja evästauolle Perpulanluhtaan, jolloin kävelymatkaa tulee n. 2-3 km.

____

Savonlinna – Suomen paras kesäkaupunki odottaa!
Tutustu seudun tarjontaan »

Lisätiedot

Hinnat alkaen
29.90 € / hlö