Tarjoukset

Savonlinnan Teatterin monipuolinen tarjonta

Hinnat alkaen 25.00 € / hlö

Suuria tunteita Savonlinnan Teatterissa jo yli 100 vuoden ajan!

Keväällä 2020 ohjelmistossa on Sademies, Lauluilta ruumishuoneella, Impronäytelmä Nyt tilttaa eli vauhdilla päin vaaraa, Tiitiäisen satupuu, Kohtaamisia -tilausesitys sekä perinteeksi muodostunut Vappushow. Tämän lisäksi ohjelmistossa on upeita vierailuesityksiä.

Tarkemmat tiedot ja esitysajankohdat löydät Savonlinnan Teatterin nettisivuilta!

Poimintoja keväästä:

* Dan Gordonin Sademies on sydämellinen tarina veljeksistä, kadotetun yhteyden löytämisestä, ystävyydestä, erilaisuudesta ja toisen huomioon ottamisesta. Vuonna 1988 ensi-iltansa saanut elokuva palkittiin neljällä Oscarilla. Näytelmän on ohjannut Johanna Sorjonen. Ensi-ilta 1.2.2020 klo 19.00 Lue lisää!

* Ruumishuone on pelottava paikka, toisaalta ei yhtään. Se on kohtaamispaikka, viimeisen matkan lähtöpiste ja muistojen tyyssija. Lauluilta ruumishuoneella -esityksessä pääsemme musiikin, laulujen ja tarinoiden siivittämänä hetkeksi kuoleman äärelle, mutta myös paikalle saapuneen kahden laulavan näyttelijän ja heidän pikku bändinsä kanssa tulkitsemaan vainajien toivelauluja – lempeästi, tunteella ja pilke silmäkulmassa. Ensi-ilta Kulttuurikellarilla 14.2.2020 klo 19.00. Lue lisää!

* Vauhdikkaat ja suositut ”improillat” saavat jatkoa, mutta tällä kertaa kokonaisen ”impronäytelmän” muodossa. Tällä kertaa kansaa villitään kotikentällä eli Savonlinnasalin päänäyttämöllä Nyt tilttaa -impronäytelmän merkeissä. Ja pelinhenki on tuttu, yleisö antaa lähtökohdan ja näytelmä voi alkaa. Näin luodaan esityssoppa, joka on taatusti tuoretta, tekijöidensä näköistä ja alati ajassa muuttuvaa. Näissä esityksissä jokainen ilta on ensi-ilta. Ensi-ilta 4.3.2020 klo 19.00. Lue lisää!

****

Savonlinnasali sijaitsee keskustassa kauniilla Kasinosaarella lähellä toria. Vuoden alusta toimistomme siirtyi torin kulmalle Kaupparori 4 yhteisiin tiloihin SAMIedun kanssa.

Lisätiedot

Hinnat alkaen
25.00 € / hlö
Myyjän yhteystiedot
Oma myyntipalvelu Kauppatori 4, Lippupisteen myyntipisteet kautta maan, Savonlinnassa paikallismyyntipisteinä toimivat Sokoksen ja Prisman infopisteet.
Aukioloajat
Teatterin toimisto Kauppatori 4 ja myynnin puhelinpalvelu avoinna arkisin klo 12-16 ja ovilipunmyynti avautuu tuntia ennen esitystä Savonlinnasalissa.
Esteettömyys
Esteetön liikkuminen, Pysäköinti, WC